Zavřít reklamu

Štve vás, že pokud na Twitter napíšete do tweetu jakoukoliv hloupost, kterou byste chtěli později poupravit, tuto možnost nemáte? Nejste sami. Na absenci možnosti úprav tweetů či minimálně možnosti dovysvětlit je pomocí anotací totiž nadává již relativně dlouho obrovské množství uživatelů této sociální sítě s ptáčkem v logu. V blízké budoucnosti bychom se však možnosti úprav tweetů mohli konečně dočkat. Informoval o tom sam generální ředitel Twitteru, Jack Dorsey:

“Rádi bychom lidem umožnili, aby si mohli upravit jakýkoliv tweet, ať už je starý rok nebo pár dnů, s možností vidět původní tweet. Jednalo by se o jakousi citaci tweetu či komentář k tweetu. Uživatelé by tak mohli lépe upřesnit, co minulým tweetem mysleli,” říká Dorsey.

Je nutno podotknout, že s funkcí, která by zaručovala opravu tweetu, byste nemohli upravit jeho kompletní znění, například když v něm uděláte chybu. Jednalo by se pouze o komentář, pomocí kterého byste měli možnost uvést věci na pravou míru. Rozhodně se tedy nedočkáme podobné funkce, jako má například Facebook. Zde můžete jakkoliv upravit jakýkoliv příspěvek a veškeré tyto úpravy se poté zobrazí v historii úprav.

Dark Mode na Twitteru:

Kdy se přidání této novinky je v tuto chvíli ve hvězdách, jelikož ze slov šéfa Twitteru nelze vyčíst například ani to, zda jí již testuje či nikoliv. Je však skvělé, že nad jejím přidání začal po letech volání jeho uživatelů konečně uvažovat. Kvalita a obliba sítě by tak mohla solidně poposkočit směrem vzhůru.

Twitter logo

Dnes nejčtenější

.