Zavřít reklamu

Majdy iPhone 7 icon

iPhone 7 a iPhone 7 Plus by měl spatřit světlo světa už na podzim tohoto roku. Dlouhé měsíce se dozvídáme, že by měl design iPhonu 7 vycházet z iPhonu 6 a iPhonu 6s. Výrobci obalů mají již podle všeho tajné specifikace nového iPhonu, které se podařilo získat portálu Macrumors. Podle specifikací nechal zmiňovaný server vytvořit obaly, které následně nasadil na aktuální iPhone 6s. My se tak díky Macrumors dozvídáme opravdu zásadní informace o novém mobilním telefonu, který bude mít na svých zádech nakousnuté jablíčko.

Jak lze vidět na videu níže, tak obal na iPhonu 6s sedí poněkud dobře. Například všechna tlačítka by měla zůstat na stejném místě, tudíž skvěle padnou i na iPhone 6(s). Macrumors také napsal, že pokud jde o velikost a tloušťku, tak iPhone 7 bude mít stejnou tloušťku a i velikost jako iPhone 6s.

iphone7casecameracutout-800x533

V čem opravdu kryt iPhonu 7 na iPhonu 6s nevyniká je fotoaparát. Ten by měl být v případě iPhonu 7 umístěný více dole, tudíž část krytu zakrývá čočku na nejnovějším smartphonu od kalifornského giganta. Tím bylo potvrzeno, že se dočkáme několika konstrukčních změn u čočky fotoaparátu, která by možná mohla být i větší a tím by dokázala pořizovat lepší fotografie. I když je prostor v obalu pro fotoaparát poněkud široký, neměli bychom se dočkat u menšího iPhonu 7 duálního fotoaparátu, ale očekává se, že i menší iPhone se dočká výrazných změn.

Pokud se podíváme na spodní stranu přístroje, tak v obalu uvidíme výřezy pro dva reproduktory. Nikde neuvidíme výřez pro 3,5mm jack, což potvrzuje desítky analytických odhadů které říkají, že iPhone 7 nedostane jack pro sluchátka. iPhone 7 by měl tak mít dva stereo reproduktory.

*Zdroj: Macrumors.com

Dnes nejčtenější

.