Zavřít reklamu

Macrumors-iPhone-7 iconiPhone 7, a všechny jeho potvrzené či nepotvrzené varianty, se kvapem blíží. Dočkat bychom se ho měli na zářijové Keynote. Je tedy nad slunce jasné, že v současné době již běží výroba na plné obrátky. A právě to je důvodem, proč se v posledních dnech objevilo tolik nových informací, spekulací a úniků. V podstatě každý den se objeví několik „zaručeně pravých“ informací, leckdy i dvě naprosto samy sebe vylučující. Dnes tu ale máme něco, co vypadá velmi věrohodně. Na internet unikly obrázky forem na kryty telefonů a naznačují spoustu věcí.

Na snímcích níže si můžete prohlédnout dvě formy, ze kterých se formují zadní kryty telefonů. Podle rozložení jednotlivých komponent je zcela patrné, že se jedná o standardní iPhone 7 a pak i o verzi Plus. Z fotek lze vyčíst že menší model bude mít nakonec klasickou čočku fotoaparátu (i když o něco větší než současný model, tudíž se i u menšího modelu můžeme těšit na lepší senzor), zatímco větší bude disponovat duální kamerou. Je pak otázkou, zda-li bude větší forma použita i pro výrobu krytů na spekulovaný třetí model, se kterým by měla společnost Apple přijít.

molds1-800x561

U krytů to ovšem nekončí. Společně s formami, se na čínském webu Baidu objevily také schematické nákresy, které nám také něco málo napoví. Z nich je pak také patrné to, co nám naznačují ony formy. Zejména pak využití duální kamery u většího modelu. Pokud se podíváme na oba úniky, zjistíme že se nikde na telefonu nenachází Smart Connector, na jehož přítomnosti se v poslední době také poměrně hodně spekulovalo. Je ovšem také možné, že se díry na tento konektor dodělávají v pozdější části výroby, i když je to jen málo pravděpodobné. Naopak ani na jednom z úniků není vidět například rozložení reproduktorů, které jsme si mohli prohlédnout na únicích ze včerejška. Je víceméně jasné, že další úniky, informace a spekulace nás čekají v následujících dnech, vzhledem k rozjetí výroby v tomto měsíci. Tak jako tak, jak bude finální iPhone vypadat, se zcela jistě dozvíme v září.

molds2-800x500

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.