Zavřít reklamu

Macrumors-iPhone-7 iconDo této doby se předpokládalo, že stejně jako vždycky, Apple přijde se dvěma verzemi telefonů iPhone. Klasickým 4,7″ modelem a pak zvětšeným 5,5″ modelem s přízviskem „Plus“. Spekulovalo se ještě s dalším modelem „Pro“, který by pak měl ony notoricky zmiňované dvě čočky fotoaparátu, ale podle posledních zpráv to vypadá, že Apple nabídne duální kameru u všech 5,5″ modelů. Podle nejnovějšího úniku z Číny, kde se nové iPhony již vyrábí, však nakonec tři modely budou. Dle interních dokumentů se nazývají iPhone 7, iPhone 7 Plus a iPhone 7 Plus Premium.

V této době by měla začít výroba iPhonu 7 a tudíž se začnou dostávat na povrch různé informace z „výroby“. Jednu takovou tu máme a dle ní bychom se měli dočkat 3 modelů, namísto předpokládaných dvou. Podle snímku, který serveru Mobipicker poskytl anonymní uživatel, jsou ve výrobě tři modely. Nové iPhony pro Apple vyrábí Foxconn a Pegatron, takže je otázkou, jaký je původní zdroj této zprávy.

Obrázek uvádí iPhone 7, 7 Plus a 7 Plus Premium, který má být právě oním modelem Pro. Nic nového však z hlediska hardwaru nevíme. Pokud někdo z vás disponuje znalostí čínského jazyka, můžete se v diskuzi podělit o to, co se vlastně na obrázku konkrétně píše. Pokud ne, musíme si na další informace ještě chvíli počkat. Vzhledem k tomu, že výroba už je v plném proudu, můžeme očekávat nové úniky každým dnem.

Objevily se nové fotografie iPhone 7 se záhadným otvorem

iphone-7-plus-pro-production

Zdroj: BGR

Dnes nejčtenější

.