Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus dual camera icon 5

Už od ledna panují zvěsti, že iPhone 7 bude mít duální fotoaparát. Před měsícem Apple předložil patentovou přihlášku, která nám dala vzácnou možnost náhlédnout do toho, co Apple chystá s duálním fotoaparátem a jak by mohla vypadat nová aplikace Fotaparát v operačním systému iOS. Analytik Ming-Chi Kuo ze společnosti KGI nedávno řekl, že duální fotoaparát by měla mít pouze větší verze iPhonu a podle nové zprávy by duální fotoaparát nemělo dodávat pouze Sony.

Analytik Chris Chang uvedl, že společnost Sony nebude schopna dodávat všechny duální objektivy pro iPhone 7 Plus. Většinu objednávek duálního fotoaparátu by měla převzít společnost LG Innotek, která již s výrobou duálního fotoaparátu má bohaté zkušenosti. Chang konkrétně řekl: „Myslíme si, že LGI získá většinový podíl objednávek duálních fotoaparátů, které bude dodávat pro společnost Apple.

Sony samozřejmě veřejně nepřiznalo, že by mělo vyrábět duální fotoaparát pro příští generaci iPhonu 7. Nicméně, CEO Sony, Kenichiro Yoshida, během zveřejnění finančních výsledků společnosti řekl, že společnost se připravuje na výrobu duálních fotoaparátů, které budou použity u telefonů „hlavních hráčů na trhu smartphonů“, což silně naznačuje, že se jedná o společnost Apple.

Na internetu se začaly také objevovat informace, že Apple by mohl začít využívat ve svých iPhonech LinX technologii, což by mohlo vést k “DSLR” kvalitě fotografií. Moduly LinX fotoaparátů mají řadu dalších výhod, včetně mapování 3D hloubky, lepší barvy a přesné detaily, ultra HDR, vyšší rozlišení, nulové zpoždění uzávěrky a kompaktní design.

iPhone 7 dual camera smart connector FB

*Zdroj: Cultofmac.com

Dnes nejčtenější

.