Zavřít reklamu

whatsapp_icon

WhatsApp je jedna z nejpopulárnějších platforem, přes kterou si posílají především mladí lidé zprávy, fotografie a zkrátka vše co je napadne respektive co je jim povoleno posílat. Nedávno jsme vás informovali, že WhatsApp připravuje pár novinek, mezi které lze řadit záznamník a možnost posílat ZIP soubory. Že si Facebook, který WhatsApp vlastní aplikace opravdu váží, dokazuje i fakt, že nedávno začala být veškerá konverzace mezi uživateli šifrovaná technologií end-to-end. Špatnou zprávou donedávna bylo, že oficiální desktopová aplikace pro OS X a Windows chyběla, to by se však mělo změnit.

Opět unikly screenshoty z programátorských počítačů WhatsAppu. Tentokrát na nich můžeme vidět informace o tom, že brzy budeme mít možnost posílat zprávy i přes oficiální desktopovou aplikaci. Jedná se samozřejmě o nepotvrzené informace, ale celá informace vypadá velice důvěryhodně. Fotografie se poprvé objevily na Twitterovém účtě @WABetaInfo.

Bohužel na obrázcích nevidíme mnoho detailů. Ale jedno lze vyčíst téměř jasně – dočkáme se verze jak pro Mac, tak počítače s operačním systémem Windows. Špatnou zprávou je, že zatím nevíme, kdy by měl WhatsApp desktopovou verzi představit, protože na konferenci Facebooku F8 o ni nebyla ani zmínka.

WhatsApp - Mac

*Zdroj: iPhonehacks.com

Dnes nejčtenější

.