Zavřít reklamu

TissotTisková zpráva: Každý rok se účastníme největšího veletrhu hodinek v Basileji a proto jsme si ho nemohli nechat ujít ani letos. Všechny značky představily úžasné novinky a nutno říci, že bylo opět na co koukat. Někteří se vydávají směrem klasické hodinařiny a lámou rekordy v patentech na výrobu mechanických strojků a další se snaží dostat pod kůži i zákazníkům s vášní pro IT technologie.

Prozatím se koukněme, co pro nás připravila firma Longines a Tissot. Letošní novinky hodinek Longines lze lehce přehlédnout, tedy až na pár kusů… Tato žádaná luxusní značka totiž rozšířila řady nejoblíbenějších kolekcí a nevymýšlela žádné nové designy. Nám se moc líbí například například úžasné Longines DolceVita, které jsou důkazem, že stále letí jak růžové zlato, tak klasické tvary.

Longines DolceVita

Největší změnou prošly velmi klasické hodinky Longines La Grande Classique. Tato modelová řada přišla na trh roku 1992 a od té doby se stala nedílnou součástí značky; řekli bychom, že jsou nyní nejtypičtějším designem značky Longines. Velmi decentní zpracování je podtrženo ultratenkým pouzdrem a jemným tahem. Nejvýraznější byly dámské hodinky s diamanty velkého rozměru, ale nyní budou k dispozici takto barevné kousky J. Můžeme se těšit na dva rozměry 24 a 29 mm, barevný hvězdicový vzor v číselníku je vyroben z perleti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Další nové kusy představí také řada Longines Eqestrian Collection (speciální kapesní hodinky) a rovněž řada Heritage se rozrostla o zajímavý kousek Longines Heritage 1918.

Longines Heritage 1918

Zajímavé budou beze sporu tyto železniční automatické hodinky Longines Railroad, opět klasické zpracování ve 40 mm pouzdře. Už teď předpokládáme o tento kousek vysoký zájem.

Longines Railroad

Jak už jsme si zvykli, Tissot logo vídáme opravdu často a nebude tomu jinak ani letos – zejména díky novému spojení Tissot a Tour de France. Tissot se stal oficiální časomírou tohoto známého cyklistického závodu na dalších 5 let. Tato informace se odrazila také v mnoha modelových řadách, představujeme Vám tedy limitované a speciální edice napříč kolekcí Tissot.

Tissot PRC 200 Tour de France Special Edition
Fanoušci cyklistiky se mají opravdu nač těšit, PRC 200 jsou velmi pohodlné výrazné hodinky s vysokou odolností a funkčností. Vodotěsné 200 m, se šroubovací korunkou a safírovým sklem. Tato speciálka je odlišná hlavně barevně, nano řemínek je černý se žlutým pruhem a žlutá se také opakuje na ručičkách.

Tissot_PRC200_Tour_de_France_Special_Edition

Další logo Tour de France uvidíme na hodinkách Tissot T-Race v pánském i dámském provedení. Tato edice je sportovnější, řemínky budou z pevného silikonu a také se v nich objeví typická barva pro Tour de France tedy žlutá. Dámské hodinky budou s perleťovým číselníkem a pánské s karbonovým.

Specialitka Tissot T-Touch bude mít také své cyklistické hodinky v limitované edici. Tady sice nenajdeme žlutou barvu, ale za to nepřehlédnutelný pařížský Vítězný oblouk.

Tissot_T-Race_Tour_de_France_2016_T092_417_17_201_00_MT
Tissot_T-Touch_Expert_Solar_Tour_de_France_2016_T091_420_47_051_02_MT

Jak už jsme zmínili, Tissot vídáme opravdu často, hlavně ve spojení se sportem a proto ani letos nechybí speciální edice Moto GP a NBA – v kolekci Quickster 5 modelů s logem jednotlivých týmů a 1 kus také v Tissot T-Touch Expert.

Celkově Tissot hraje barvami hlavně v nových řemíncích ze speciálního materiálu – NANO řemínky, které jsou vysoce odolné. Firma připravuje distribuci velké škály barevných řemínků pro snadnou výměnu.

Tissot je jednou ze značek, která postupně zvyšuje digitalizaci svých hodinek, zatím tedy kolekci T-Touch, zde je plánované zabudování Bluetooth. Už dnes mají hodinky spoustu funkcí, které odhalíte skrze dotykový displej se safírovým sklem. Budeme se tedy těšit na další Smartwatch J

Z módních značek se nám moc líbil stánek Calvin Klein, kde jsme zvyklí na úžasné hodinky, ale také šperky. Celkově můžeme říci, že stále vede modrá barva, která ovládla detaily hodinek v kombinaci s hnědou. Novinek z Basileje 2016 je skutečně spousta a tak Vám další zprávy přineseme zase příště.

Tissot_Official_Timekeeper_Tour_de_France_Branded-1

Dnes nejčtenější

.