Zavřít reklamu

Existují dvě věci, které nám stoprocentně potvrdí, zda Apple chystá nějakou akci a kdy tato akce proběhne a kdy se začne prodávat nový iPhone. V prvním případě se dozvíme, že si Apple zarezervoval sál, ve kterém bude probíhat představení nových produktů a získáme tak i přesné datum. V druhém případě, tedy v otázce kdy se začne prodávat nový telefon iPhone, nám pak odpověď poskytne omezení dovolených pro zaměstnance společnosti Apple, kteří pracují buď jako personál Apple Store obchodů nebo jako podpora služby AppleCare.

Server iFun.de dnes zveřejnil informaci o tom, že Apple omezil dovolené pro zaměstnance AppleCare a oficiálního německého Apple Store v období od 15 do 28 září 2014. Ve stejném období v loňském roce Apple taktéž omezil možnost výběru dovolené pro své zaměstnance, protože zahájil prodej iPhone 5s, iPhone 5c a přinesl také iOS 7. Společnost Apple tak v letošním roce zahájí téměř již se stoprocentní pravděpodobností prodej nových modelů iPhone a vydání iOS 8 pro veřejnost.

Apple již tradičně poslední tři roky vydává nové modely iPhone na podzim, konkrétně v září s tím, že v září je jednak představení produktů, ale také zahájení jejich prodeje. V letošním roce se samozřejmě objevila řada spekulací o tom, že Apple představí nejprve 4,7″ iPhone 6 a následně pak iPhone 6 s 5,5″ displejem s tím, že menší model bude představen ještě před prázdninami. Nyní již můžeme zůstat v klidu a počkat do září s tím, že na WWDC se alespoň dozvíme, co nabídne iOS 8 a OS X 10.10.

iPhone_6_concept

Dnes nejčtenější

.