Zavřít reklamu

Server GQ stanovil žebříček 15 nejhůře oblékaných mužů Silicon Valley. Jediný kdo dokázal v této ne přiliž prestižní anketě překonat Steva Jobse je CEO společnosti Facebook Mark Zuckerberg. Ten sice na rozdíl od Steva Jobse není již zhruba pět set roků to stejné oblečení, ovšem cokoli si na sebe vezme je stále horší než upnutý černý roláček, džíny a tenisky, tedy oblečení typické pro Jobse. Markovo oblečení se stalo dokonce tak legendární, že pro něj fanoušci vytvořili vlastní obchod, ve kterém pod značkou Mark by Mark Zuckerberg „prodávají“ oblečení. Zatím co Apple prodává každé půl vteřiny jeden iPhone, Steve Jobs nezmění své oblečení nikdy. Již několik let je pro něj typický černý roláček St. Croix, džíny Levi’s 501 a boty New Balance 992. Toto oblečení nemění ve volném čase, stejně tak jako při prezentaci nových produktů po čas Keynote. Steve je svým oblečením natolik známý, že když se s ním vyfotil fanoušek během udílení cen Oscar 2010, obletěl snímek Steva Jobse v obleku celý svět.

Apple-CEO-Steve-Jobs-Keynote-Fashion-Evolution

Černý roláček St. Croix

Stevův rolák je skoro stejně slavný jak on a kdykoliv ho někdo napodobuje, tak si na sebe dá onen černý rolák. Kdo trochu sleduje oblečení ví, že St. Croix vyrábí Golfové oblečení navíc s hedvábí a díky této kombinaci si za něj musíme připlatit, ale i přesto to nejsou šílené částky.

Džíny Levi’s 501

Ošoupané džíny co nosí Steve nejsou žádné jiné než Levi’s, konkrétně model číslo 501 v asi nejslavnější možné barvě Medium Stonewash. Je to nejdéle prodávaný model džin co snad existuje. Když sem psal tento článek a šel kolem mě taťka kouká a říká nejsou to mrkváče Levi’s 501? Tyhle džíny mají opravdu budoucnost a své jméno na trhu bezpečně a pevně si ho drží.

Boty New Balance 992

Tyhle designově obyčejné a nenápadné boty v šedé barvě jsou určeny na běhání. Přemýšlím jestli Steve má rád pohodlí a nebo si chodí večer zaběhat. Přece jen je o Stevovi známo, že si vyrazí do ulic klidně i bos. Dříve Steve nosil model 991, ale dnes ho nahradil 992 bez větších změn.

Jestli se vám nechce prohledávat obchody a hledat oblečení co má Steve je mnohem jednoduší navštívit tento OBCHOD a vše si z něj objednat přes Amazon s pohodlí domova.

Dnes nejčtenější

.