Zavřít reklamu

iOS-Clock-150x150Stejně jako nepochopil iOS budík přechod na zimní a letní čas, neporadil si ani s novým rokem. Apple iPhone/iPod touch a iPad budík dnes opět neprobudil miliony lidí na celém světě, kteří jej využívají ke vstávání. iOS nezvládl přechod z roku 2010 na rok 2011 a jednorázový (opakovaný budík funguje jak má) budík zkrátka netušil kdy zazvonit. Vzhledem k množství funkcí, které již od verze iOS 1.0 do verze iOS 4.2.1 Apple opravil, je vtipné, že vás telefon za téměř 20 000Kč nedokáže probudit.

Řešení

Podle serveru 9to5mac.com se problém sám opraví po 3.1.2011, kdy začne budík opět fungovat tak jako má, to je totiž první všední den nového roku. Na pondělí si však přesto raději nařiďte standardní budík a nespoléhejte na Apple.

Vyjádření mluvčí

Mluvčí společnosti Apple Inc. Natalie Harrison se vyjádřila pro magazín Macworld s tím, že si je vědoma tohoto problému: „Jsme si vědomi problému s opakovanými alarmy pro 1. a 2. Ledna 2011. Zákazníci mohou nastavit opakované alarmy, ty fungují. Pro jednorázové alarmy začne vše fungovat 3.1.2011, kdy je první pracovní den nového roku.

Zdroj vyjádření tiskové mluvčí naleznete zde.

Dnes nejčtenější

.