Zavřít reklamu

Nativní aplikace Hodiny v operačním systému iOS je šikovný nástroj, který vám pomůže ráno vstát z postele a nezmeškat tak práci, školu, cvičení nebo třeba odlet na dovolenou. Jedním z problémů však je, že patří k aplikacím, u kterých není tak pravděpodobné, že byste je udržovali. V průběhu měsíců a let se vám pravděpodobně nahromadí spousta budíků, které nejsou nezbytně potřebné.

Pokud potřebujete pomoci s odstraněním budíků z aplikace Hodiny v iPhonu a iPadu, využijte některý z následujících návodů.

Siri

Jednou z nevýhod nativní aplikace Hodiny je, že z ní nelze rychle a jednoduše smazat všechny budíky najednou. Jako nejschůdnější cesta se tak jeví použití hlasové asistentky Siri. Opravdu – stačí jen Siri aktivovat obvyklým způsobem a poté jednoduše vyslovit příkaz „Hey Siri, delete all my alarms“. Poté stačí jen akci potvrdit.

Pokud byste raději smazali budíky jeden po druhém, spusťte nativní Hodiny a klepněte na Budíky. Následně vždy posuňte panel s vybraným budíkem směrem doleva a poté klepněte na Smazat. Můžete také vlevo nahoře klepnout na Upravit a poté jednotlivé budíky smazat klepnutím na červené kolečko.

Pokud se chystáte používat aplikaci Hodiny na iPhonu nebo iPadu jako budík, nedovolte, aby se vám počet budíků vymkl z rukou. Mnohem lepší je mít malý počet budíků, které používáte pravidelně. Pokud budete potřebovat nastavit nějaký později, můžete ho vždy smazat.

Dnes nejčtenější

.