Zavřít reklamu

AirDroid

AirDroid je skvělá aplikace, která vám pomůže s přenosem souborů mezi vaším iPhonem a dalšími zařízeními včetně těch, která nejsou od Applu. Nepotřebujete žádné kabely, a při sdílení fotografií, zvuků a dalších souborů napříč zařízeními ani nevyplýtváte žádná mobilní data. Rychlost přenosu činí až 20MB/s.

Aplikaci AirDroid stáhnete bezplatně zde.

A Soft Murmur

A Soft Murmur je báječný pomocník pro všechny, kteří se potřebují soustředit, studovat, relaxovat nebo třeba usnout. Nabízí knihovnu desítky zvuků, které mezi sebou můžete libovolně kombinovat a připravit si tak dokonalý mix do sluchátek pro každou příležitost. Základní omezená verze aplikace je zdarma, obsahuje čtyři zvuky. Odemknutí zbylých zvuků vás jednorázově vyjde na 49 korun.

Aplikaci A Soft Murmur stáhnete bezplatně zde.

Alarmy Alarm Clock

Alarmy Alarm Clock je budík pro váš iPhone, který slibuje, že vás vždy zaručeně probudí. Tato aplikace vám nabízí možnost způsobu, jakým ověří, že jste skutečně vzhůru – může jít o vyřešení matematické rovnice, krátké hádanky nebo třeba načtení kódu. Kromě toho nabízí Alarmy Alarm Clock také nastavení extra hlasitého buzení a další funkce.

Aplikaci Alarym Alarm Clock stáhnete bezplatně zde.

Waterllama

Pitný režim je nezbytnou součástí péče o vaše zdraví. S jeho dodržováním vám může skvěle pomoci aplikace s názvem Waterllama. Waterllama vám v přehledném uživatelském rozhraní nabídne možnost záznamů přijatých tekutin, zobrazení všech možných přehledů, sledování vašeho pokroku a spoustu dalšího.

Aplikaci Waterllama stáhnete bezplatně zde.

How We Feel

How We Feel je bezplatná aplikace vytvořená vědci, designéry, inženýry a terapeuty, která pomáhá lidem lépe porozumět jejich emocím a najít strategie, které jim pomohou se v daném okamžiku orientovat. Aplikace How We Feel, která vznikla ve spolupráci s Centrem pro emoční inteligenci na Yaleově univerzitě a vychází z práce doktora Marca Bracketta, pomáhá lidem najít správné slovo, které by popsalo, jak se cítí, a zároveň sleduje jejich spánek, cvičení a zdravotní trendy pomocí HealthKitu, aby bylo možné odhalit příslušné vzorce v průběhu času.

Aplikaci How We Feel stáhnete bezplatně zde.

Dnes nejčtenější

.