Zavřít reklamu

Autorizovaný prodejce Sonos společnost Schuurman neuhlídala příchod prvních sluchátek Sonos na trh a omylem zveřejnila jejich fotografie před oficiálním představením. Sonos uvede svá vůbec první sluchátka zřejmě příští týden, ovšem to hlavní se o nich dozvídáme s předstihem právě díky zařazení do nabídky Schuurman. Sonos Ace, jak se sluchátka jmenují, budou k dispozici za cenu 400€, tedy něco okolo 10 000Kč. Sluchátka budou v balení nabízet USB-C kabel pro nabíjení, redukci z USB-C na 3,5mm jack konektor, obal na sluchátka a také malý obal, který bude patrně sloužit jako obal pro kabely v případě, že si je budete chtít vzít na cesty spolu se sluchátky.

Bohužel, informace o tom, jaký zvuk alespoň papírově sluchátka nabídnou chybí. Společnost Sonos je však obecně známá tím, že její reproduktory, které až do dnešního dne byly jediným jejím produktem, nabízí až neuvěřitelně dobrý poměr kvality zvuku, ceny a designu. Sluchátka jsou stejně jako reproduktory Sonos Era, Roam a další designovány v minimalistickém stylu. Sluchátka nabídnou integraci s audiosystémem Sonos s tím, že pokud máte například soundbar k televizoru, budete mít možnost zvuk pouštět přímo do sluchátek bez toho, aniž byste je museli párovat přímo s televizorem a měnit zvukový výstup.

Ekosystém a funkce budou hrát celkově největší vliv na to, jak dokáží Sonos Ace prorazit na trhu, kterému dnes vládne Sony, Sennheiser nebo Apple, tedy alespoň co se prodejů týká. Samozřejmě jsou zde pak mnohem dražší a kvalitnější sluchátka, ta se však prodávají v mnohem menším množství než sluchátka zmíněných značek. Jakmile Sonos svá sluchátka Sonos Ace oficiálně představí, samozřejmě o tom budeme informovat.

Dnes nejčtenější

.