Zavřít reklamu

Společnost Sonos, jež se zabývá výrobou spotřební elektroniky, představuje televizní a hudební reproduktor Playbase. Jedná se o nástupce druhé generace Play:5 z roku 2015 a jeho prodejní cena je 699 dolarů (cca 18 tisíc korun). Bezdrátový reproduktor Playbase, který bude k dispozici v černé a bílé variantě, se začne prodávat už příští měsíc.

Playbase se umisťuje pod televizory s maximální hmotností 34 kilogramů. Disponuje rozměry 5,8 × 72 × 36 centimetrů, čímž se stává nejtenčím reproduktorem, jaký kdy společnost Sonos vyrobila. Pod televizory zavěšené na stěnu je možné nainstalovat Sonos Playbar také za 699 dolarů. Společnost však tvrdí, že téměř 7 z 10 televizorů nejsou závěsné, a proto pro tyto zákazníky vyrobila Playbase.

Bezdrátový reproduktor Playbase se k televizi připojuje přes optický audio kabel. Umožňuje nastavení nočního zvuku a bezdrátové propojení se Sonos Sub a dvěma reproduktory Sonos Play:1. Dále má k dispozici ladění Sonos Trueplay pro přesné nastavení zvuku a podporuje více než 80 hudebních služeb, včetně Apple Music a Spotify. Výrobce ještě plánuje zavedení hlasového ovládání přes Amazon Alexa a podporu Echo a Dot.

Bezdrátový reproduktor Sonos Playbase se začne prodávat 4. dubna 2017. Ale už nyní si ho můžete předobjednat na stránkách Sonos.com.

playbase FB

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.