Zavřít reklamu

Porodní bolesti související se startem prodejů nového produktu se dle všeho tak úplně nevyhnuly ani headsetu Apple Vision Pro. Na Redditu se totiž pár jeho majitelů „pochlubilo“ fotkami prasklého předního skla s tím, že vůbec nechápou, jak mohlo k jeho poškození dojít. Headset jim totiž nikde neupadl či s ním ani nebylo zacházeno tak, aby se poškodil. Naopak se skoro až zdá, že přední sklo prasklo samo od sebe. 

Nešťastné majitele takto poškozených headsetů spojuje fakt, že své Vision Pro nechali přes noc na nabíječce, měli k nim připojenou přídavnou baterii a na jejich předním displeji měli nasazené měkké ochranné pouzdro. Je proto možné, že právě kombinace nabíjení headsetu spolu s překrytím předního displeje ochranným obalem mohla způsobit nadměrné zahřátí krycího skla a jeho následné prasknutí v nejslabším místě, kterým je tedy evidentně prostor mezi očima. 

Jedná se nicméně skutečně jen o velmi malé množství případů a tedy není v tomto směru třeba zatím jakkoliv panikařit. Majitelé headsetů by neměli mít teoreticky příliš velké problémy ani s reklamací, protože samotný Apple bude zcela určitě zajímat, jak se celá situace vlastně má a tedy poškozené headsety podrobí důkladnému zkoumání. 

Dnes nejčtenější

.