Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Plánujete si pořídit nová sluchátka AirPods a přemýšlíte, zda se vám více vyplatí AirPods Pro, nebo AirPods 3? Zde je srovnání nejdůležitějších funkcí a specifikací, které byste měli znát.

Vyšší cena, pohodlnější nošení

V době oficiálního uvedení na trh byly AirPods Pro přibližně o 70 dolarů dražší než AirPods 3. Za své peníze však získáte vyšší hodnotu. Klíčovou vlastností, kterou AirPods Pro mají, jsou silikonové nástavce do uší, díky kterým se sluchátka pohodlněji nosí.

Díky silikonovým koncovkám vás sluchátka pravděpodobně nezačnou tlačit na uši ani po několika desítkách minut. Nemluvě o tom, že v uchu sedí o něco lépe, což oceníte zejména v případě, že je plánujete nosit ve fitness centru, při běhání nebo jiných sportovních aktivitách.

Nezapomeňte: AirPods 3 mají propracovaný design, takže vám zůstanou v uchu a nemusíte se bát, že vám vypadnou.

Aktivní potlačení hluku

Dalším velkým rozdílem mezi AirPods 3 a AirPods Pro je, že model Pro je vybaven funkcí Active Noise Cancellation, která aktivně potlačuje okolní hluk. To oceníte zejména při telefonování přes sluchátka.

AirPods VS 2

Podobná kvalita zvuku, rozdíl ve výdrži baterie

Jak se dalo očekávat, díky aktivnímu potlačení okolních zvuků a těsnějšímu uchycení v uších nabízí AirPods Pro o něco lepší kvalitu zvuku než AirPods 3. Rozdíl však není tak velký jako například mezi AirPods 2 a AirPods Pro.

Sluchátka AirPods 3 jsou vybavena technologií Adaptive EQ, která upravuje zvuk podle toho, jaké má člověk ucho, a zajišťuje tak nejlepší akustický zážitek. Pokud jde o další funkce a vlastnosti, jako je rychlé párování, rychlá výměna zařízení nebo prostorový zvuk, ty jsou v obou verzích AirPods stejné.

30 hodin vs. 24 hodin

AirPods 3 mají kombinovanou výdrž baterie až 30 hodin. AirPods Pro mají kombinovanou výdrž baterie jen 24 hodin.

Pořiďte si kvalitní sluchátka za nejlepší ceny

Pokud plánujete nákup nových sluchátek Apple nebo zvažujete nákup jiných značek, navštivte FixShop, kde najdete nejen širokou nabídku různých značek a modelů, ale také příslušenství za skvělé ceny a s rychlým dodáním.

Dnes nejčtenější

.