Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Obliba iPhonů ve světě raketově roste, kvůli čemuž může být leckdy problém je sehnat za dobrou cenu. Poptávka totiž zpravidla převyšuje nabídku, což vede buď k nedostupnosti, nebo k prodejům telefonů za nesmyslně vysoké ceny. Toho se však u iPhoneMarket.cz bát v žádném případě nemusíte. Najdete u něj totiž jak rozbalené, tak i nerozbalené iPhony za ceny, které lze označit za velmi sympatické. 

Pokud vám nevadí rozbalené iPhony, které jsou však zcela nové, neaktivované a je k nim záruka na 12 měsíců, na výběr máte z modelů 13 (Pro) a 14. Ceny všech těchto kousků jsou přitom velmi příznivé, o čemž vás přesvědčí například iPhone 13 se 128GB úložištěm, který je k dostání za parádních 16 990 Kč. A co byste řekli iPhonu 13 Pro Max se 128GB úložištěm za neméně příjemných 23 490 Kč? Zkrátka dobře, je z čeho vybírat. 

iPhone 13 Pro Max LsA

Jste-li zastánci ryze nerozbalených iPhonů, protože milujete pocit prvního otevření jejich krabičky, i vy si přijdete u iPhoneMarket.cz na své. Nerozbalené iPhony v nabídce tohoto obchodu totiž taktéž naleznete a co víc, jsou zastoupeny v ještě hojnějším počtu než ty rozbalené. Za zmínku stojí například iPhone SE 2022 se 128GB úložištěm, který vychází na 12 490 Kč či iPhone 15 128GB za 23 990 Kč. Druhý zmiňovaný model je přitom žhavou novinkou, která je u většiny prodejců beznadějně vyprodaná, takže pokud jej sháníte, zde jej mají skladem. Ale pozor, skladové zásoby prodejce nejsou neomezené a proto doporučujeme s nákupem příliš neotálet. Jakmile se totiž vyprodají, jejich naskladnění v brzké době se nedá zaručit. 

Kompletní nabídku iPhoneMarket.cz si můžete prohlédnout zde

Dnes nejčtenější

.