Zavřít reklamu

Krásných tapet není nikdy dost. Pokud se již nemůžete dočkat příchodu plné verze operačního systému macOS 14 Sonoma, případně nově představeného 15″ MacBooku Air, můžete si nyní čekání zkrátit pohledem na úchvatné tapety.

Společnost Apple tento týden na své konferenci WWDC představil kromě jiného také operační systém macOS Sonoma. Ten samozřejmě nabídne nejen spoustu skvělých nových funkcí, ale přichází také s novými tapetami, jako jsou ty, které jsou zobrazeny na marketingových obrázcích 15″ MacBooku Air.

Apple pro název nové verze macOS opět zvolil místo v Kalifornii. Sonoma je historické město v severní Kalifornii známé jako vinařská oblast, a tapeta operačního systému macOS Sonoma je inspirovaná krajinou kolem zmíněného města. Tapeta ve světlé a tmavé verzi a má odstíny modré, fialové a zelené. Není to ale jediná nová tapeta. Na WWDC jsme se dočkali také představení nového 15″ MacBooku Air, jehož součástí je rovněž exkluzivní tapety. Nové tapety si můžete prohlédnout ve fotogalerii tohoto článku, a v plném rozlišení si je můžete stáhnout z odkazů níže.

Dnes nejčtenější

.