Zavřít reklamu

Spolu s blížící se vývojářskou konferencí Applu WWDC se oblíbený designér s přezdívkou Basic Apple Guy rozhodl opět potěšit své příznivce novou tapetou. Tentokrát jsou na ni vyobrazeny útroby iPhonu 14, a již na první pohled je jasné, že si designér dal s její tvorbou opravdu záležet.

Basic Apple Guy již loni na podzim přišel se sérií schematických tapet s námětem vnitřku iPhonu 14 a iPhonu 14 Pro. Nyní se podělil o novou verzi se skvěle vypadajícími barevnými přechody. Tyto schematické tapety pro iPhone 14 a 14 Pro vytvořil Basic Apple Guy s více než 2 300 ručně navrženými díly. Úroveň detailů je opravdu skvělá. Basic Apple Guy se při tvorbě tapet nechal tentokrát inspirovat blížící se konferencí WWDC. Tapety si můžete prohlédnout ve fotogalerii níže, a stáhnout si je můžete přes odkazy v následující části článku.

Tyto i další tapety najdete také na osobní stránce designéra Basic Apple Guy, kde mu za jeho tvorbu můžete dobrovolně poslat malý finanční příspěvek. Tapety lze stahovat z těchto odkazů:

Letošní ročník vývojářské konference WWDC se koná již toto pondělí, tedy 5. června. Na stránkách našeho magazínu najdete jako vždy aktuální zpravodajství se všemi důležitými novinkami z konference. Články, související s letošní WWDC, najdete zde.

Dnes nejčtenější

.