Zavřít reklamu

Zpomalený iPhone, předčasné vypínání, rychlý pokles procent, odlepování displeje, přehřívání telefonu a spoustu dalších problémů může mít na svědomí špatný stav baterie! Rozhodně tedy neodkládejte výměnu baterie v iPhonu! Špatný stav baterie může vést k dalšímu poškození iPhonu, díky kterému by se vám mohla následná oprava mnohonásobně prodražit.

Výměna baterie v iPhonu na počkání

V dnešní době již není nutné s výměnou baterie otálet. Její výměnu je možné provést na počkání do 20-30 minut. Navíc můžete využít právě probíhající akce, díky které si můžete nechat vyměnit baterii za jedinečnou cenu. Při výměně dochází k podlepení baterie pomocí teplovodivých proužků, stejně jako při výrobě iPhonu a instalace baterie originální. Baterii, kterou do iPhonu dostanete má stejnou kapacitu a výdrž, jako baterie originální. Samozřejmostí je i záruka na náhradní díl i provedenou práci. Vše probíhá přímo v iPhone Servisu Tvrzenýsklo.cz

akce na výměnu baterie v iPhonu

Navíc si nově můžete nechat opravit kromě iPhonu i MacBook, Apple Watch či iPad.

V případě jakéhokoliv dotazu můžete zavolat na telefonní číslo +420 776 76 70 72 a nechat si poradit. Kamenná prodejna: Ostrovského 971/11, Praha 5.

výměna baterie iPhone X
Výměna baterie v iPhonu X se zachováním ukazatele kondice.

Dnes nejčtenější

.