Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Hledáte stylové chytré hodinky, ale nechcete za ně dávat majlant? Pokud ano, pak pro vás máme skvělý tip. V takovém případě byste rozhodně neměli přehlédnout chytré hodinky Aligator, které vás hned na první pohled zaujmou nejen svým stylovým provedením, ale také dostupnými funkcemi. A rozhodně je z čeho vybírat. K dostání je totiž hned několik modelů, které si nyní společně shrneme.

Chytré hodinky jsou nepostradatelným pomocníkem s potenciálem zjednodušit váš každodenní život. Kromě zobrazení času toho totiž dokážou podstatně více. Svého uživatele informují o všech příchozích zprávách a notifikacích, různých připomínkách, budících a podobně. U toho to ale rozhodně nekončí, ba naopak. Správné hodinky toho totiž nabízejí mnohem více – od monitorování zdravotních funkcí a spánku, přes telefonování, až po detailní sledování fyzických aktivit. Tak přesně tohle modely Aligator spojuje.

Aligator Watch Pro X

Ty nejlepší z nejlepších. Přesně takto lze opsat model Aligator Watch Pro X, který se vyznačuje vytříbeným prémiovým vzhledem. Výrobce u něj vsází na kovové tělo v kombinaci s kulatým ciferníkem s 1,32“ IPS displejem. Tyto chytré hodinky mají rozhodně co nabídnout. Disponují totiž špičkovými funkcemi a hravě si poradí se zmiňovaným monitorováním zdravotních dat, fyzických aktivit či spánku. Konkrétně nabízí senzor pro měření tepu, krevního tlaku či okysličení krve.

Hodinky jsou dokonce vybaveny GPS pro detailnější monitorování fyzických aktivit. S tím jdou ruku v ruce takzvané sportovní režimy. Ať už se vydáte například běhat, nebo raději dáváte přednost cyklistice, Aligator Watch Pro X se postarají o to, abyste celý trénink měli detailně zaznamenaný. Když k tomu ještě přidáme voděodolnost dle stupně krytí IP67, neuvěřitelnou výdrž baterie, která na jedno nabití zvládne až celý týden, nebo možnost pro telefonování přímo z hodinek, pak získáme perfektní model pro každodenní používání. Díky zmiňovanému prémiovému vzhledu si jej navíc můžete vzít i do společnosti a jasně tak ukázat váš styl.

Aligator Watch Pro X zakoupíte zde

Aligator Watch Pro

Vhodným kandidátem jsou také Aligator Watch Pro. Tyto pánské hodinky se po stránce designu podobají zmiňovanému modelu Watch Pro X a vsází tedy na prémiové provedení a elegantní vzhled. I v tomto případě zde najdeme kovové tělo a kulatý ciferník s o něco menším IPS displejem. Jeho úhlopříčka činí 1,28“. Hodinky jako takové jsou navíc k dostání v hned třech barvách, přičemž v každém balení naleznete tři různé řemínky, které jsou sladěny s barvou pouzdra. Pojďme se už ale zaměřit na samotné schopnosti tohoto modelu.

Aligator Watch Pro vás dokážou informovat o všech příchozích zprávách, notifikacích a telefonních hovorech, které navíc můžete přímo z displeje odmítnout. O všem tak máte přehled i bez nutnosti vytahování vašeho telefonu. Samozřejmě nechybí ani pokročilé senzory pro 24hodinové sledování tepu, výpočet kroků a monitorování fyzické aktivity, možnost pro měření krevního tlaku a okysličení krve a také tracking spánku. Výdrž baterie v tomto případě dokonce dosahuje až 10 dní a za zmínku také rozhodně stojí voděodolnost dle stupně krytí IP67 / IP68.

Aligator Watch Pro zakoupíte zde

Aligator Watch Lady

V nabídce samozřejmě nezapomněli ani na dámy, které si mohou přijít na elegantní Aligator Watch Lady. Jedná se o chytré dámské hodinky, jež si z velké části zakládají na svém designovém kovovém těle, vypracovaných detailech a stylovém provedení. Konkrétně nabízejí plně kulatý displej o velikosti 1,1“ s jemným rozlišením. Díky tomu se z nich stává perfektní ozdoba pro vaše zápěstí. I v tomto případě navíc platí, že jsou hodinky k dostání ve dvou barevných provedeních – v luxusní zlaté a elegantní stříbrné. Stejně tak se nabízí barevně sladěné řemínky.

Z hlediska funkcí hodinky rozhodně nijak nestrádají. Ačkoliv jsou Aligator Watch Lady k dostání za podstatně nižší cenu, tak i přesto dokážou informovat o všech příchozích notifikacích, poradí si s odmítnutím telefonních hovorů přímo z displeje a problém nemají ani s monitorováním fyzických aktivit, tréninků, spánku či zdravotních funkcí. Jejich senzory si totiž poradí s měřením tepové frekvence a v rámci experimentálních funkcí se také nabízí odhad krevního tlaku a okysličení krve jako u výše zmiňovaných modelů. Navíc si ale poradí se sledováním ženského cyklu a případného těhotenství. Celé to parádně doplňuje až týdenní výdrž baterie a odolnost vůči prachu a vodě dle stupně krytí IP67.

Aligator Watch Lady zakoupíte zde

Aligator Watch Grace

V nabídce nadále najdeme ještě jedny povedené dámské chytré hodinky. Řeč je o modelu Aligator Watch Grace, u kterého výrobce vsází na jednoduchost, eleganci a minimalismus. Velice stručně lze říct, že nabízí vše, co od chytrých hodinek můžete požadovat. Nejen že si poradí s monitorováním zdravotních dat, fyzických aktivit či s analýzou spánku, ale zároveň také poslouží i jako osobní trenér s řadou sportovních režimů. O své kondici tak můžete mít detailní přehled.

Jelikož se jedná o chytré hodinky pro ženy, tak jim samozřejmě nechybí funkce pro sledování menstruačního a ovulačního cyklu. Rozhodně také potěší voděodolnost dle IP67, až týdenní výdrž baterie a rozsáhlé možnosti pro monitorování veškerých aktivit.

Aligator Watch Grace zakoupíte zde

Aligator Watch Life

Pokud máte rádi jednoduché a neutrální provedení v kombinaci s čtvercovým ciferníkem, pak jsou pro vás jako stvořené hodinky Aligator Watch Life. Jedná se o unisex chytré hodinky s designovým tělem a 1,65“ IPS displejem, které za každé situace dokonale ozdobí vaše zápěstí. Jak už jsme zmínili výše, základem chytrých hodinek Aligator je možnost pro jednoduché monitorování fyzických aktivit, sportu a zdravotních dat, díky čemuž se můžete hravě udržovat v kondici a mít tak o všech datech detailní přehled. Všechna tato data lze navíc integrovat do nativní aplikace Zdraví od Applu. Samozřejmostí je také detailní monitoring spánku či funkce budíku.

Jak už jsme uvedli výše, tento model zaujme hlavně svým elegantním vzhledem, který z něj doslova dělá módní doplněk pro každou příležitost. Aligator Watch Life jsou navíc k dostání ve třech barevných provedeních, k čemuž jsou také uzpůsobeny jednotlivé řemínky. Z hlediska baterie nabízí až týdenní výdrž na jedno nabití a potěší také voděodolností dle IP67.

Aligator Watch Life zakoupíte zde

Aligator Watch Care

Nyní se pojďme zaměřit na Aligator Watch Care neboli chytré hodinky pro prarodiče. Jedná se o perfektní řešení pro ty, kteří nemají nebo nechtějí chytrý telefon, ale i přesto byste s nimi chtěli být v neustálém spojení. Právě v tomto ohledu tento model jednoznačně dominuje. Kromě odolného těla totiž disponuje funkcí pro přesné sledování polohy za pomocí hned tří systémů – GPS, Wi-Fi, nebo GSM. Pro případy nouze zde také najdeme SOS tlačítko a Aligator SOS locator, díky čemuž lze v okamžiku kontaktovat vybrané kontakty a předat jim informace o aktuální poloze.

Do hodinek jako takových lze navíc vložit samostatnou SIM kartu ve formátu Micro, což následně umožňuje obousměrné volání s využitím tradiční mobilní sítě. Stejně tak nechybí ani podpora pro hlasové zprávy. Určitě nesmíme zapomenout zmínit takzvaný geofencing. Jak už samotný název napovídá, s touto funkcí lze vytyčit bezpečnostní zóny, po jejichž opuštění dojde k upozornění druhé strany, tedy vás. Celé to pak skvěle doplňuje měření tepové frekvence, krokoměr a odolnost vůči prachu a vodě dle krytí IP67.

Aligator Watch Care zakoupíte zde

Aligator Watch Junior

Na velice podobném principu fungují i hodinky Aligator Watch Junior. Jak už samotný název napovídá, tento konkrétní model je určený pro děti, s kterými tak můžete být neustále ve spojení i v případě, kdy ještě nevlastní chytrý telefon. Z tohoto důvodu se tedy nabízí možnost pro sledování polohy dítěte – za pomoci GPS, Wi-Fi, nebo GSM – stejně tak i SOS tlačítko a Aligator SOS locator. V případě potřeby tak může dítě samo dát vědět o tom, kde se nachází a že potřebuje pomoct.

Hodinky mají nadále slot pro svou vlastní SIM kartu, avšak tentokrát ve formátu Nano. Funkcionalita každopádně zůstává stejná. S její pomocí se nabízí podpora pro obousměrné volání či hlasové zprávy umožňující snazší komunikaci. Důležitou zmínkou je také funkce geofencing, respektive možnost pro nastavení takzvaných bezpečnostních zón. Jelikož je produkt určen pro děti, zakládá si na poměrně odolném těle, které se hravě vypořádá s případným pádem. Stejně tak odolá i vlhku či dešti díky krytí IP67. Aligator Watch Junior jsou k dostání v modrém, růžovém a neutrálním černém provedení.

Aligator Watch Junior zakoupíte zde

Dnes nejčtenější

.