Zavřít reklamu

Chytré hodinky nabízí bezesporu spoustu výhod po technické a organizační stránce. Někdy ale bývá problém sladit je s elegantnějším outfitem. Aligator Watch Lady X se snaží tento problém překonat, a v elegantním designu přinést dostatek kvalitních funkcí spolu s výdrží a spolehlivostí, kterou každý očekává od chytrých hodinek. Na to, jak se jim to daří, se podíváme v naší dnešní recenzi.

Aligator Watch Lady X představuje elegantní spojení špičkového designu a funkcionality. Tyto hodinky mají nejen zdůrazňovat vkus a styl nositelky, ale také nabidnout vysoký standard kvality a precizního zpracování.

Technické specifikace

Aligator Watch Lady X jsou chytré dámské hodinky s vyměnitelnými řemínky, dotykovým IPS displejem a výdrží baterie až po dobu 168 hodin. Nabízí funkci volání ze spárovaného telefonu v dosahu Bluetooth, zdravotní funkce, jako je třeba měření tepu, monitoring spánku, měření krevního tlaku nebo hladiny kyslíku v krvi, a jejich součástí je také předpověď počasí, přehrávač hudby, možnost nastavení vlastních ciferníků a v neposlední řadě také možnost sledování a měření celé řady nejrůznější pohybových aktivit. Hodinky váží pouhých 60 gramů. Součástí balení je trojice pásků, nabíjecí kabel a stručný, ale srozumitelný návod k použití.

Balení a vzhled

Balení hodinek Aligator je již řadu let stejné, a není nejmenší důvod na něm cokoliv měnit. Balení je dostatečně bezpečné, nic zbytečně nepřebývá ani nechybí, a díky elegantnímu zpracování vypadá opravdu dobře. Samotné hodinky jsou vybavené kruhovým ciferníkem a displejem, který je již na první pohled dobře zpracovaný a odolný. Na pravé straně displeje se nachází otočná digitální korunka a ovládací tlačítko. Jak je u hodinek Aligator zvykem, můžete zde měnit řemínky – kovový, koženkový a silikonový.

Nošení a funkce

Hodinky Aligator recenzuji již poněkolikáté, a vždy mě příjemně překvapí nabídkou i kvalitou svých funkcí. Stejně jako předešlé modely, které jsem v minulosti zkoušela, mě ani Aligator Watch Lady X v ničem nezklamaly. Měření srdečního tepu probíhalo spolehlivě a bez problémů, stejně jako sledování pohybových aktivit nebo ovládání hudby. Samozřejmostí je možnost nastavení čeština, na výběr ale máte také mezi angličtinou, němčinou nebo třeba slovenštinou.

Velmi pozitivně hodnotím také sledování spánku s následným vyhodnocením, a skvělá byla také výdrž hodinek – ty jsem za celou dobu zkoušení nemusela podruhé nabíjet, přičemž jsem naplno zkoušela měření tepu, monitoring spánku i cvičení s hodinkami. Vzhledem k mým častým aktivitám byl pro mě nejpohodlnější silikonový řemínek, další dva se ale také nosí velmi příjemně, a jejich výměna je otázkou několika málo okamžiků. Příjemným překvapením bylo sledování tepových zón i měření saturace krve kyslíkem, což u hodinek této cenové kategorie nebývá příliš obvyklé.

Hodinky jsou k dostání v růžové, černé a stříbrné verzi, a jsou kompatibilní jak s operačním systémem iOS, tak i s Androidem. Nošení hodinek bylo velmi příjemné – hodinky jsou lehké, skvěle padnou i na relativně tenké zápěstí, a každý ze tří řemínků je na kůži pohodlný a příjemný.

Závěr

Hodinky Aligator si za dobu své existence vybudovaly pověst cenově dostupného, ale spolehlivého a kvalitního nositelného zařízení. Díky variabilitě produktového portfolia jsou hodinky Aligator vhodné opravdu pro každého. Aligator Watch Lady X jsou typicky dámské hodinky, které svými funkcemi vychází vstříc i velmi aktivním uživatelkám, zároveň se ale díky svému elegantnímu designu hodí i do práce či do společnosti.

Hodinky Aligator Watch Lady zakoupíte třeba zde.

Dnes nejčtenější

.