Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Legendární společnost JBL na sebe koncem roku 2022 upoutala notnou dávku pozornosti představením vůbec prvních chytrých sluchátek s vlastním displejem! Konkrétně se jedná o model JBL Tour PRO 2, jenž se tak prakticky okamžitě chopil titulu nejvyspělejších sluchátek. Konkrétně se tedy jedná o True Wireless sluchátka, která na sebe poutají pozornost zejména díky svému 1,45″ dotykovému LED displeji, s jehož pomocí lze rychle a jednoduše ovládat přehrávanou muziku, upravovat nastavení, přijímat příchozí hovory či sledovat notifikace a zprávy. Tím to ale ani zdaleka nekončí.

JBL Tour PRO 2

Jak je totiž u produktů značky JBL zvykem, nový model si zakládá na vytříbené kvalitě zvuku. Ten je v režii 10mm dynamických měničů poháněných ikonickým zvukem JBL Pro Sound. Stejně tak nechybí kompletně přizpůsobitelné adaptivní potlačení hluku s technologií True Adaptive NoiseCancelling a funkcí Smart Ambient. Celé to ještě o několik kroků vpřed posouvá pohlcující prostorový zvuk JBL Spatial Audio či přizpůsobitelný zvuk Personi-fi 2.0. Určitě také nesmíme zapomenout zmínit dominující výdrž baterie, která na jedno nabití nabídne až 40 hodin poslechu (10 hodin sluchátka + 30 hodin nabíjecí pouzdro).

Samozřejmě ani nechybí vlastní mikrofony. Těch je konkrétně 6 a skvěle je doplňuje funkce VoiceAware pro dosažení maximální kvality zvuku při takzvaných hands-free hovorech. Stejně tak potěší nasazení moderní bezdrátové technologie Bluetooth 5.3 LE zajišťující bezchybný přenos zvuku. Za zmínku pak také stojí funkce Personal Sound Amplification pro vyvážení levého/pravého kanálu či možnost kompletního přizpůsobení skrze mobilní aplikaci JBL Headphones. Součástí balení je pak také hned několik koncovek špuntů. JBL Tour PRO 2 nyní pořídíte v černém provedení za 6 990 Kč.

JBL Tour PRO 2 zakoupíte za 6 990 Kč zde

Dnes nejčtenější

.