Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Oblíbená akce Black Friday přišla o něco dříve a přinesla s sebou nálož pořádných slev! Pokud právě zvažujete pořízení nového iPhonu či obměnu toho stávajícího, pak by vám rozhodně neměla uniknout současná nabídka na iPhoneMarket.cz. Slevové tornádo se prohnalo napříč celou nabídkou a je už jen na vás, který model se stane vaším favoritem.

V rámci současných slev Black Friday si můžete přijít na iPhony nejrůznějších generací! Z nabídky musíme jednoznačně vyzdvihnout například iPhone 8 již od 5 490 Kč. Na tento model se stále spoléhají tisíce jablíčkářů po celém světě, kteří oceňují zejména jeho kompaktní velikost a spolehlivost. U toho to ale rozhodně nekončí. Akci neunikl ani nesmírně populární iPhone 11, který je nyní k dostání s až 33% slevou od 9 990 Kč. Tento kousek kombinuje vše, co od iPhonu můžete požadovat. Kromě většího displeje vám nabídne skvělý výkon, Face ID a perfektní fotoaparát.

iphonemarket.cz

Pokud ale chcete ještě něco lepšího, nebo je pro vás prioritou například focení, pak by vaší pozornosti rozhodně neměla uniknout nabídka na iPhone 12 Pro. Tento model je totiž v rámci Black Friday k dostání již od pouhých 19 490 Kč! Nesmírně oblíbená „dvanáctka“ se vyznačuje zejména trojicí kvalitních fotoaparátů, stylovým designem a podporou pro MagSafe nabíjení a příslušenství.

Jak už jsme ale zmínili výše, Black Friday zatočil s cenami v celé nabídce! S nákupem byste však rozhodně neměli otálet. Slevová akce totiž platí pouze do 20. listopadu 2022 a zásoby se poměrně rychle vyprodávají! Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost.

Prozkoumejte Black Friday na iPhoneMarket.cz zde

Proč iPhoneMarket.cz

Proč jsou ale tyto iPhony tak levné? Český obchod iPhoneMarket.cz se specializuje na prodej zánovních a použitých telefonů, díky si můžete přijít na iPhone za zcela bezkonkurenční ceny. Rozhodně se ale není čeho obávat. Každý model ještě před zařazením do prodeje prochází rozsáhlým technickým testováním, čímž je zajištěna jeho 100% funkčnost a spolehlivost. Tu navíc jasně potvrzuje roční záruka na všechny zánovní a použité iPhony.

iphone 13 pro unboxed

Ušetřit navíc můžete i na zbrusu novém a nepoužívaném zařízení. Takové modely najdete v kategorii Rozbaleno. Jedná se o nové telefony, které byly pouze vybaleny z původního balení. Zároveň jsou k dostání s 24měsíční zárukou. Co se týče použitých modelů, ty jsou rozřazeny do několika kategorií podle kosmetického stavu. Konkrétně jsou označeny jako A+, A, B+. Zatímco u telefonů v kategorii A+ nenajdete byť jen jediný škrábanec, v případě B+ je nutné počítat se známkami běžného používání. Vždy se ale jedná o plně funkční zařízení.

O kvalitách iPhoneMarket.cz jasně hovoří i sami zákazníci. Na srovnávacím portálu Heureka si obchod vysloužil ohodnocení v podobě 4,8 hvězdiček z pěti a zlatou samolepku Ověřeno zákazníky, kterou se pyšní pouze férové a oblíbené e-shopy. Lidé si nejčastěji pochvalují rychlost doručení, nízké ceny a kvalitu prodávaných iPhonů.

Nabídku iPhoneMarket.cz najdete zde

Black Friday na iPhoneMarket

Dnes nejčtenější

.