Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Značka AIRVERSA je sice relativním nováčkem v oblasti chytré domácnosti, ale již nyní se může pochlubit výjimečným unikátem. Její chytré produkty jsou totiž jediné na světě, které podporují technologii THREAD pro Apple Home. Mezi aktuálně zlevněné produkty patří elegantní chytrá čistička vzduchu Purelle a stylový smart zvlhčovač vzduchu Humelle.

Snímek obrazovky 2023-11-20 v 11.51.01

Chytrou čističku vzduchu AIRVERSA AP2 momentálně seženete se slevou 20% za skvělých 3 999 Kč. Funguje na principu třístupňové filtrace vzduchu (předfiltr, H13 HEPA filtr a uhlíkový filtr) a je vhodná do prostorů o velikosti až 28 m². Odstraní až 99,97 % nežádoucích částic, které se běžně nachází ve vzduchu. Hlučnost čističky je velmi nízká – při nejtišším módu se dostane pouze na 23 dB. Přes nativní aplikaci Sleekpoint můžete čističku ovládat, volit intenzitu čištění, mít pod kontrolou stav filtrů a v neposlední řadě ji automatizovat.

Snímek obrazovky 2023-11-20 v 11.51.08

Druhým chytrým produktem v Black Friday akci je chytrý zvlhčovač vzduchu AIRVERSA AH1, který pořídíte se slevou 12% za 2 999 Kč. Tento stylový zvlhčovač je vybaven prostornou nádrží o objemu 5,5 litru a je schopen fungovat až 60 hodin bez přerušení. Jeho výkon je dostatečný pro místnosti o velikosti až 50 m², kde zajišťuje rovnoměrné rozptýlení vlhkého vzduchu. Vybrat si můžete ze tří barevných variant.

Snímek obrazovky 2023-11-20 v 11.51.17

THREAD je spolehlivý, bezpečný a energeticky úsporný síťový protokol. Díky tomu vám produkty s touto podporou nespotřebují tolik energie jako ostatní chytré produkty. Technologie THREAD vytváří bezdrátovou síť určenou výhradně pro chytrou domácnost. Do bezdrátové sítě se nedostanou další zařízení, jako je tomu například u Wi-Fi nebo Bluetoothu a tak vaše chytrá domácnost proto bude pracovat v „čisté“ síti bez zbytečného rušení. Bezpečnost je jednou z hlavních domén této technologie a každým dalším přidáním produktu s podporou THREAD se bezpečnost zvyšuje. Zařízení jsou před připojením ověřována a zprávy v sítích šifrovány. To z této technologie činí volbu číslo jedna v budoucnosti chytrých domácností.

Snímek obrazovky 2023-11-20 v 11.51.25

Nezůstávejte pozadu a obohaťte svou chytrou domácnost o produkty AIRVERSA. Využijte jedinečnou příležitost, kterou přináší Black Friday a získejte chytrou čističku vzduchu a stylový zvlhčovač vzduchu za zvýhodněné ceny. 

Kompletní Black Friday nabídku od AIRVERSI naleznete zde 

Dnes nejčtenější

.