Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Produkty od firmy ROIDMI jsou dostupné napříč globálními trhy. Samotná značka se dokonce pyšní svými oficiálními prodejnami v 65 zemích světa, přičemž samozřejmě nechybí ani v hlavních obchodních řetězcích. A aby toho nebylo málo, tak nabízí rozsáhlé slevy, které den co den vzrůstají. A něco o značce? Jedná se o jedinou firmu vyrábějící chytré vysavače, která se zúčastnila 10 hlavních high-end výstav se zaměřením na domácnost.

Společnost ROIDMI představila robotický vysavač ROIDMI EVE PLUS, který navíc automaticky vyprazdňuje nádržku s prachem. Jednoduše zajede do své stanice a nádržku vyprázdní skrze inovativní zadní kanálek. Ve srovnání s tradičními přístupy se tak zmenšila velikost na téměř polovinu, výrazně se zredukoval hluk a celkově je tak efektivita na podstatně vyšší úrovni. Potěšit navíc dokážou i 3litrové sáčky na prach, které stačí měnit jen jednou za 60 dní. Ty se zároveň dokážou pyšnit izolací alergenů a dalších prachových částic, jež se tak nebudou šířit vzduchem v domácnosti.

ROIDMI EVE PLUS: Funkce a parametry

Pojďme si ale nyní posvítit na samotný robotický vysavač. Ten má konkrétně 3 čistící režimy, kdy dokáže vysávat, vysávat a vytíratvytírat (samostatně). Původní verze v bílém provedení dokonce nabízí parádní výkon sání o hodnotě 2700 Pa, což ale nově překonává černá verze s výkonem 3200 Pa. Co se týče funkce mopu neboli vytírání, vysavač disponuje 250ml nádržkou, která vypouští vodu ve třech různých režimech. Díky tomu si produkt hravě poradí s vyčištěním podlahy o obsahu až 250 metrů čtverečních na jeden zátah. Skvěle potěší i výkonná baterie. Ta disponuje kapacitou 5200 mAh a výdrží až 250 minut na jedno nabití.

ECOVACS N8+: Funkce a parametry

Zjednodušeně řečeno lze říct, že má ROIDMI EVE PLUS podobné funkce jako ECOVACS N8+. Jedná se totiž o vysavač a mop v jednom s automatickým systémem vyprazdňování. Liší se však výkonem a dalšími parametry. ECOVACS N8+ totiž nabízí výkon sání o 2300 Pa, baterii s kapacitou 3200 mAh a výdrží baterie 100 minut na jedno nabití. Co se pak týče kapacity stanice, ta činí 2,5 litru.

ecovacs

ROIDMI EVE PLUS vs. ECOVACS N8+

Model Výkon sání Kapacita baterie Výdrž baterie na jedno nabití Kapacita stanice Kapacita vodní nádržky
ROIDMI Eve Plus

Bílý: 2,700 Pa

Černý: 3,200 Pa

5,200 mAh 250 minut 3 L 240 ml
ECOVACS N8 + 2300 Pa 3,200 mAh 110min 2,5 L 240 ml

Verdikt

Když tedy tento robotický vysavač porovnáme s ECOVACS N8+, jednoznačně nám vyjde, že je ROIDMI EVE PLUS výkonnější v sání, lepší z hlediska vyprazdňování prachu i komfortnější pro své větší prachové sáčky. Aby toho nebylo málo, tak je navíc i levnější, což z něj jednoznačně dělá vítěze celého srovnání.

ROIDMI EVE PLUS zakoupíte v akci zde

Dnes nejčtenější

.