Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Co takhle nahradit zastaralý obyčejný vysavač něčím revolučním? V takovém případě byste rozhodně neměli přehlédnout ROIDMI Eve Plus. Jedná se o samočistící robotický vysavač a mop v jednom, který je vzhledem k svojí nízké ceně nejlepší možností na trhu.

Tento robotický vysavač se dokáže postarat prakticky o cokoliv. Následně byste také rozhodně neměli přehlédnout speciální funkci pro sterilizaci prachové stanice, díky čemuž tento robot zároveň ochrání zdraví celé domácnosti.

Jste připraveni na novoroční slevy?

Samozřejmě řada robotických vysavačů se dokáže postarat o vyčištění podlahy, avšak následně se nabízí jednoduchá otázka. Je podlaha skutečně čistá? Zamyslete se totiž nad tím, že když se vám například někdy nechtělo vyčistit zásobník na prach, okamžitě se v něm začínají tvořit armády bakterií, které mohou potenciálně ohrozit zdraví rodiny. Jak tedy i přesto vše 100% vyčistit a vyhnout se tomuto problému? Na tuto otázku nabízí odpověď high-tech robotický vysavač ROIDMI Eve Plus.

xiaomi-roidmi-eve-plus-orientace

ROIDMI Eve Plus totiž nabízí nejen 3litrovou prachovou stanici, ale zároveň je tento robotický vysavač vybaven i speciálním sterilizačním systémem, který se s bakteriemi dokáže vypořádat lusknutím prstu. Aby toho nebylo, tak se zároveň dokáže i provonět. Z hlediska inovací a jednoduchosti tak tento produkt od značky ROIDMI získává jednoznačně výbornou.

Nechme ale inovativní funkce stranou. ROIDMI EVE Plus totiž již sám o sobě dokáže potěšit schopností pro vysávání a mop. Za to můžeme vděčit bezkartáčovému digitálnímu motoru se sáním 2700 Pa. Přední vysávací kartáč a zadní mopovací podložka umožňují robotickému vysavači jednoduché a efektivní čištění domácnosti. Určitě také nesmíme zapomenout 250ml nádržku na vodu, která zároveň nabízí hned několik možností pro různé typy podlah. Právě díky tomu si hravě poradí s vyčištěním až 250 metrů čtverečních podlah.

Na podzim a v zimě se navíc v domácnostech poměrně často hromadí prachové chuchvalce, které se vytvářejí zavíráním dveří a oken pro udržení teploty. ROIDMI Eve Plus se ani tohoto problému nezalekne a dokáže jej hravě vyřešit. Díky svému sofistikovanému navigačnímu systému navíc tyto chuchvalce hravě najde i pod pohovkou či postelí, přičemž zároveň nemusíte mít strach, že by se robot snažil dostat někam, kam mu to jeho výška neumožňuje.

Mějte však na paměti, že takto extrémní slevy na ROIDMI Eve Plus nepřichází každý den. Tento robotický vysavač se nyní dočkal obrovského novoročního zlevnění, díky čemuž byste rozhodně neměli promeškat tuto unikátní šanci. Pokud si tedy plánujete pořídit ROIDMI Eve Plus, který je zároveň vysavačem i mopem, nebo jej chcete koupit například pro přítele či rodinného příslušníka, nyní máte nejlepší příležitost! Právě nyní si totiž můžete užít tu nejlepší slevu a pořídit si produkt za bezkonkurenčně nejnižší cenu.

ROIDMI Eve Plus zakoupíte se slevou zde

Dnes nejčtenější

.