Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Na dnešním trhu jsou k dostání nejrůznější robotické vysavače, které se mohou lišit nejen svou podobou, ale také funkcemi. To se týká především modelů z předcházejících dvou let, jež začaly přicházet i s funkcí mopu. Navzdory tomu ale nedokážou úplně usnadnit práci lidem v dané domácnosti. Zatímco některé modely vyžadují poměrně časté vyklizení prachu ručně, jiné potřebují vyčistit podložky sloužící jako mop, což s sebou může přinášet jisté komplikace, kdy jednou prací nahradíte druhou.

Technologie jdou ale neustále kupředu, což dokazuje i firma ROIDMI. Na trh totiž přináší produkt ROIDMI EVA, světově první robotický vysavač, který automaticky vyklízí prach a nečistoty, stejně tak jako myje a navíc i dezinfikuje zmiňované podložky od mopu. ROIDMI EVA tak řeší problémy tradičních robotických vysavačů, kdy jejich nedostatky dokáže sám zajistit, aniž byste se s nimi museli obtěžovat.

roidmi eva 2

Nálož funkcí u ROIDMI EVA aneb proč si špinit ruce

Domácí parťák ROIDMI EVA dokáže zaujmout širokou škálou nejrůznějších funkcí, mezi které se samozřejmě řadí mop, vysoušení a automatické vyprazdňování nádržky s prachem a nečistotami. Ihned po uklizení domácnosti si produkt dokáže automaticky vyčistit podložky pro mop, následně je vyčistit a vyprázdnit zmiňovanou nádržku. O všem navíc máte přehled díky barevné LED obrazovce.

roidmi eva 3

Za to lze vděčit dvěma čtyřlitrovým nádržkám v symetrických pozicích. Jedna je pro čistou vodu, zatímco druhá pro tu již použitou. Jakmile tedy robot dorazí do své stanice pro dobití baterie, automaticky si vyčistí podložky, vyprázdní nádržku s prachem a vypustí špinavou vodu. Celý proces je navíc automatický. Potěšit dokáže i přítomnost sáčku na prach o objemu tří litrů, a také fakt, že je z 99,9 % antibakteriální a nepropouští zápach. V běžných rodinných domácností tak dokáže vydržet klidně i 60 dní. V momentě, kdy jej potřebujete vyměnit, jej stačí vyhodit a dát nový. Použitý sáček je samozřejmě bezpečně uzavřen, tudíž se nemusíte obávat, že byste si s jeho manipulací zhoršili vzduch v domácnosti a například rozvířili prach nebo alergeny.

roidmi eva 4

Zároveň určitě nesmíme zapomenout zmínit, že ROIDMI EVA nabízí funkci pro turbo rychlé vysoušení podložek pro funkci mopu. To má jednoduché opodstatnění. Samotné podložky mohou i po vyčištění držet nějaké bakterie, a proto je nejefektivnější je okamžitě vysušit, čímž se spolehlivě zbavíte zápachu i ostatních nepříjemností.

Výkonné sání a efektivní mopování

ROIDMI EVA přináší zajímavou a příjemnou změnu pro všechny domácnosti. Za to můžeme vděčit trojici režimů pro vysávání i mopování, které spolu vzájemně spolupracují v případech, kdy robot zrovna čistí domácnost. Konkrétně je vybavený dvojicí 4″ antibakteriálních podložek pro mopování ve tvaru písmene W, které fungují až při 180 otáčkách za minutu a na podlahu dokážou vyvinou sílu až 12 N. Aby toho nebylo málo, tak navíc automaticky dokážou simulovat ruční mopování pro dosažení co možná nejlepších výsledků a největší čistoty. Potěšit navíc dokáže i sání vysavače dosahující 3200 Pa. Rychlost bočního kartáče se navíc dynamicky mění podle aktuálního prostředí. Spodní trubice se pak dokonce dokáže poupravit pro vysátí i velkých či menších částic.

ROIDMI EVA nabízí bezstarostný přístup k čištění domácnosti. Po té se dokáže bezchybně pohybovat pomocí čtvrté generace LiDAR navigačního systému, který jde ruku v ruce se systémem pro detekci rohů PSD, precizním zmapováním prostředí a řadou dalších režimů. Zároveň robotovi nechybí možnost pro definování jednotlivých místností či virtuálních zdí, vytyčení míst k úklidu, nastavení úklidových režimů pro konkrétní místnosti a podobně. Samozřejmostí je i detekce překážek, kdy navíc dokáže potěšit, že vysavač dokáže překonat i překážku vysokou až 20 mm. Celé to následně uzavírá dostačující baterie s kapacitou 5200 mAh, která na jedno nabití vydrží pro až 250 minut úklidu, kdy si s přehledem poradí s uklizením až 250 metrů čtverečních. Skvěle potěší i kompatibilita s aplikaci Mi Home, případně s chytrými asistenty jako Amazon Alega a Google Assistant.

roidmi eva 1

Nyní k dostání na Indiegogo za nejnižší cenu 674 $

Robotický vysavač ROIDMI EVA stojí 999 dolarů, avšak v rámci současné akce na portálu Indiegogo si jej můžete pořídit za pouhých 749 $. Pokud navíc máte známého, který by stejný produkt ocenil, můžete ušetřit ještě více. Při nákupu dvou kusů totiž cena činí jen 1348 dolarů, respektive 674 dolarů za jeden kus (v přepočtu necelých 14,5 tisíc korun). Nenechte si proto ujít tuto unikátní nabídku, která vám znatelně usnadní úklid v domácnosti!

ROIDMI EVA zakoupíte v akci zde

Dnes nejčtenější

.