Zavřít reklamu

To, čeho jsme se v posledních dnech obávali, se nakonec vyplnilo. Včera oficiálně započala válka mezi Ukrajinou a Ruskem, kdy druhý jmenovaný stát se svými vojsky vkročil na území Ukrajiny. Všemožně na internetu můžete o této válce sledovat zprávy, fotky, videa a další informace. Svou podporu můžete vyjádřit různými způsoby. Uživatelé Facebooku si například ve velkém začínají vkládat ukrajinskou vlajku do svého profilového obrázku. Mnoho jedinců tento krok znehodnocuje, na druhou stranu ale tímto gestem můžete pomoci alespoň morálně a říct tak, že za Ukrajinou stojíte.

Ukrajina vlajka Facebook: Jak ji vložit do profilové fotky

Pokud byste chtěli ukrajinskou vlajku do své profilové fotky na Facebooku vložit i vy, tak se naštěstí nejedná o nic složitého. Postup je následující:

  • Prvně je nutné, abyste se na iPhonu přesunuli do aplikace Facebook.
  • Jakmile tak učiníte, tak v pravém dolním rohu klepněte na ikonu tří čar.
  • Následně v horní části obrazovky klepněte na vaše jméno, čímž se zobrazí váš profil.
  • Poté klepněte na vaši současnou profilovou fotografii a zvolte možnost Přidat masku.
  • Dále je nutné, abyste v horní části rozkliknuli sekci Vlajky.
  • Následně v seznamu vlajek najděte tu ukrajinskou a klepněte na ni.
  • Nakonec vpravo nahoře stačí klepnout na tlačítko Uložit.

Pomocí výše uvedeného postupu je tedy možné na Facebooku jednoduše vložit ukrajinskou vlajku do vaší profilové fotografie. Postup je ještě jednodušší v případě, že se vám na zdi objeví příspěvek od přítele, který si ukrajinskou vlajku nastavil taktéž. V takovém případě se vám pod příspěvkem zobrazí řádek, ve kterém vás Facebook vyzývá k upravení profilového obrázku pomocí rámečku. Zde stačí klepnout na tlačítko Vyzkoušet, čímž se rámeček s ukrajinskou vlajkou ihned aplikuje. Změny pak stačí potvrdit klepnutím na Uložit vpravo nahoře.

Přispět na Ukrajinu můžete zde

Dnes nejčtenější

.