Zavřít reklamu

Český operátor T-Mobile čas od času přichází se speciální akcí, díky které můžete získat data zdarma. Naposledy takovou akcí překvapil na Vánoce, předtím nabízel neomezená data zdarma přes celé prázdniny. Vypadá to, že tyto akce má T-Mobile v plánu pořádat čím dál tím častěji, jelikož dnes představil další, v rámci které je možné získat neomezená data zdarma na celý únor.

Jak získat neomezená mobilní data na únor od T-Mobile

Jestliže se řadíte mezi zákazníky operátora T-Mobile, tak vás určitě zajímá, jakým způsobem můžete neomezená data na únor získat. Hned na začátek je nutné zmínit, že je tady malý háček a požadavek, který musíte splnit. Konkrétně si musíte do konce ledna aktivovat datový balíček Mobilní internet Extra Nastálo 5 GB (či větší), který vás vyjde na 199 korun. Jakmile si tento datový balíček pořídíte, tak stačí vyčkat na začátek února, kdy vám dá T-Mobile o aktivaci neomezených dat vědět. Postup pro aktivaci zmíněného balíčku je následující:

  • Prvně se na vašem iPhonu přesuňte do aplikace Můj T-Mobile.
  • Jestliže nejste přihlášení, tak se prostřednictvím čísla (či jinak) přihlaste.
  • Následně po přihlášení klepněte v přehledu nahoře na vaše číslo.
  • Poté v horní části pod vaším jménem klepněte na dlaždici Balíčky.
  • Ve spodní části obrazovky se zobrazí menu, kde v sekci Datové balíčky klepněte na Opakované.
  • Nyní si aktivujete balíček Mobilní internet Extra Nastálo 5 GB (či větší), který se bude se každý měsíc automaticky obnovovat.
  • Po vybrání balíčku stačí, abyste na něj klepnuli, a poté stiskli dole Koupit.
  • Nakonec stačí za balíček dat zaplatit platební kartou.

Prostřednictvím výše uvedeného postupu je tedy možné objednat balíček s mobilním internetem, díky kterého si v únoru zajistíte neomezená data zdarma. Nutno zmínit, že tento balíček není jednorázový, ale opakovaný, tj. že se další měsíc automaticky koupí znova. Pokud o extra mobilní internet navíc nemáte zájem, tak předplatné nezapomeňte deaktivovat. Součástí aplikace Můj T-Mobile je pak ještě několik dalších akcí a slev, které můžete využít – najdete je na úvodní obrazovce. Aktuálně můžete soutěžit například o Apple produkty, konkrétně o iPhone 12 mini a AirPods s nabíjecím pouzdrem. Stačí, abyste odpověděli na soutěžní otázku, zadali údaje a hotovo.

Dnes nejčtenější

.