Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Dnes vám představíme speciální startovací balíčky pro iPhone, které jsou složeny z nejpoužívanějšího a nejnutnějšího příslušenství, které by mělo být součástí každého uživatele iPhone. Navíc tak ušetříte téměř 30% oproti tomu, kdyby jste toto příslušenství nakupovali samostatně. Zařazujeme to i do série článků „Tipy na dárky“, protože to může být velmi dobrá Vánoční volba pro vašeho blízkého člověka, o kterém víte že vlastní nový nebo zánovní iPhone. Pojďme se tedy podívat, jaké balíčky pro nás přichystal specializovaný prodejce doplňků pro iPhone – www.iPhoneDoplnky.cz

Základní startovací balíček

Základní balíček je dostupný pro verze iPhone SE/5s/5, iPhone 6/6s a iPhone 7. Skládá se ze čtyř základních, ale přitom velmi potřebných komponentů pro ochranu a pohodlné používání iPhone.

zakladny-balik
  1. Ochranný kryt Decarth FullFrame

Z prodejních statistik eshopu iPhoneDoplnky.cz bylo jednoduché usoudit, že většina lidí sahá po průhledných krytech, nebo takových krytech které jen minimálně zakrývají původní design telefonu. Tento účel přesně splňuje kryt Decarth fullframe, protože je zcela průhledný, velmi tenký (přibližně 0,9 mm) a dokonale obepíná tvar telefonu, takže je velmi nenápadný, ale přitom plní důležitou úlohu ochrany iPhone (dokonce chrání i spodní část iPhone).

  1. Ochranné sklo Decarth 2.5D PowerPro

Jedná se o klasické ochranné sklo o tloušťce přibližně 0,4 mm se standardní pevností. Označení 2.5D označuje zaoblené hrany skla pro příjemnější dotek. Nejedná se však o zakřivené okraje jako u 3D sklech (při iPhone 6/6s a iPhone 7), tato skla jsou v balíčcích „Advanced“ o kterých se zmíníme níže tohto článku. Co ještě určitě stojí za zmínku u skel značky Decarth je speciální silikonová vrstva, která se stará o přichycení skla o telefon. Díky této vrstvě se sklo velmi snadno aplikuje, nevznikají bubliny a pokud se vám sklo podaří nalepit křivě, můžete ho odstranit a aplikovat znovu.

  1. Nabíjecí kabel xqisit – délka 1m

S telefonem se zdržujete často i v jiných lokalitách jako doma a zřejmě nenosíte se sebou neustále nabíjecí kabel. Proto je dobré mít záložní kabel, který můžete nechat ve své práci, u přítelkyně/přítele, na chatě a podobně.

  1. Nabíječka do auta xqisit

Tento doplněk ocení samozřejmě držitelé automobilu, který jsou na cestách často a potřebují dobíjet telefon přímo v autě. Užitečná věc zejména při častém využívání navigace a jiných aplikací. Pokud zrovna využití pro nabíječku do auta nemáte, můžete ji někomu darovat, protože i bez tohoto doplňku vás startovací balíček vyjde levněji než koupě tří výše zmíněných doplňků.

Startovací balíček Advanced

Tento balíček je dostupný pro verze iPhone 6/6s a iPhone 7. Jedná se o pokročilejší balíček příslušenství, který obsahuje vylepšenou verzi ochranného skla a oproti základnímu balíčku má jeden doplněk navíc. Co tedy přesně obsahuje balíček Advanced?

balik-advanced
  1. Ochranný kryt Decarth FullFrame

Tento kryt je shodný se základním startovacím balíčkem, který jsme popsali výše.

  1. Zakřivené ochranné sklo Decarth 3D FullPro

Zde nastává první rozdíl oproti základnímu balíčku. Startovací balíček Advanced obsahuje vylepšené ochranné sklo, které nese označení 3D a to znamená již reální zakřivení okrajů skla tak, aby přesně kopírovaly tvar iPhone a pokrývaly celý přední panel iPhone.

O 3D sklech a krytech značky Decarth se můžete dozvědět více v samostatném článku.

  1. Nabíjecí kabel xqisit – délka 1m

Stejný kabel jako při základním balíčku s rozdílem, že při balíčku Advanced si vybíráte i barvu kabelu a to buď černou (v rámci Advanced – černá) nebo bílou (v rámci Advanced – bílá).

  1. Nabíječka do auta xqisit

Stejná auto-nabíječka jako při základním balíčku popsána výše.

  1. Univerzální držák na čelní sklo automobilu

Nový doplněk, který se v základním balíčku nenachází. Jedná se o držák do auta, kam si můžete umístit svůj iPhone (nebo i jiný smartphone) a pohodlně využívat navigaci nebo jiné aplikace.

  • (CZ) Startovací balíček pro iPhone si můžete koupit ZDE
  • (SK) Štartovací balíček pre iPhone si môžete kúpiť TU

Dnes nejčtenější

.