Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Pokud si koupíme telefon za více než 20 000 Kč, máme tendenci chránit jeho povrch a tak často saháme po různých obalech a ochranných sklech. Mnoho z nás však není nadšeno z toho, že tento krásný telefon zakryjeme nějakým krytem a nalepíme na něj nevkusné ochranné sklo, které je viditelné na první pohled. V dnešním článku si však představíme produkty Decarth pro nejnovější iPhone 7, kde se výrobce zaměřuje zejména na nenápadné doplňky, které příliš nezakrývají původní design iPhone.

decarth-produkty

Ochranné sklo 3D FullPro

Obyčejné skla končí přibližně 3-4 mm od okrajů a tak nechávají tyto zaoblené hrany iPhone nechráněné a navíc, sklo je velmi snadno viditelné a kazí celkový dojem iPhone. Oproti běžným sklům je sklo 3D FullPro po okrajích zakřivené, kopíruje tvar iPhone po celé ploše jeho přední strany. Takto máte jistotu, že se nepoškrábe ani zlomek milimetru na předním panelu. Další výhodou skla je zabarvení jeho okrajů kolem displeje do bílé, nebo černé barvy (stejný odstín jako samotný iPhone). Tímto si zajistíte překrytí i již existujících škrábanců v okolí displeje. Sklo není po aplikování na telefon téměř vůbec viditelné a díky jeho minimální tloušťce 0,33 mm není téměř znát ani na dotek.

sklo1
sklo2
sklo3
sklo4

Aplikace skla je velmi jednoduchá a rychlá. Lepicí vrstva je vyrobena ze speciálního silikonu, což zajistí přichycení skla bez bublin, případné bubliny se dají snadno vytlačit. Mnozí mají obavy z toho, že sklo nenalepí přesně na poprvé, co v tomto případě také není žádný problém, protože díky silikonové vrstvě můžete sklo vícekrát odstranit a znovu aplikovat, přičemž nedochází ke snížení přilnavosti. Průzračnost skla je 100% (nezabarvená část, která překrývá displej) a nesnižuje tak jas telefonu ani nesnižuje viditelnost displeje a to i při různých pozorovacích úhlech. Výrobce uvádí odolnost skla 9H, což se projeví zejména při odolávání vůči škrábancům, telefon se sklem můžete bez obav nosit v kabelce s klíči a žádné rýhy nebudou viditelné. Horší je na tom už odolnost vůči pádům, sklo je opravdu tenké a to si žádá svou daň zejména na zaoblených okrajích, které jsou nejcitlivější, avšak svou ochrannou funkci splňuje i tady, lepší je prasklé sklo jako prasklý přední panel na iPhone :-)

  • (CZ) Sklo Decarth 3D Full Pro můžete koupit přímo ZDE.
  • (SK) Sklo Decarth 3D FullPro môžete kúpiť priamo TU.

Průhledný kryt FullFrame

Tento kryt je vyroben z polykarbonátu, který je zcela průhledný, takže po aplikaci na iPhone jsou jasně viditelné všechny designové prvky telefonu. Možná si říkáte, že podobných krytů je na trhu mnoho, v čem je však Decarth FullFrame výjimečný? Jde o kryt, který pokrývá zadní stěnu a celý obvod iPhone, včetně jeho spodní části. Navíc kolem fotoaparátu je dodatečný vystouplý rám, aby byla chráněna i vystouplá čočka objektivu, která je při iPhone 7 dost výrazná. Ochrany není nikdy dost a proto kryt Decarth FullFrame myslel i na tlačítka po okrajích telefonu, které jsou pokryté polykarbonátovým materiálem a jsou také chráněny. Spolu se sklem 3D FullPro tak získáváte kompletní, 360 stupňovou ochranu pro iPhone, kde je chráněn každý vzácný milimetr zařízení. Kryt je jen 0,9 mm tenký, dokonale obepne iPhone a spolu se 100% průhledností tvoří téměř neviditelnou ochranu pro telefon.

kryt1
kryt2
kryt3

Ultratenký kryt Slim FullFrame

Podobně jako u předchozího krytu, i zde má slovní spojení „FullFrame“ ten pravý význam. Jedná se o kryt, který také chrání zadní stěnu a celý obvod iPhone, ale tloušťka krytu je snížena na minimum, přibližně 0,6 mm. Vystouplá čočka objektivu iPhone je jemně převýšena a chráněna. Kryty Slim FullFrame se vyrábějí ve čtyřech barvách – bílá, černá, modrá a růžová. Povrch krytu je matný, což působí velmi efektivně proti vysmeknutí iPhone.

  • (CZ) Kryty Decarth můžete koupit přímo ZDE.
  • (SK) Kryty Decarth môžete kúpiť priamo TU.
slim-kryt1
slim-kryt2
slim-kryt3
slim-kryt4

Dokonalé spojení

Chcete-li iPhone chránit proti vnějším vlivům, ale nechcete příliš zakrýt jeho design, produkty Decarth jsou pro vás tou správnou volbou. Silná kombinace 3D skla a některého krytu Decarth zajistí 100% pokrytí telefonu, přičemž nebudete téměř ani vědět, že máte na telefonu nějaké doplňky.

kryt2

Dnes nejčtenější

.