Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Jednou z nejdražších oprav, která bývá na iPhonu prováděna je výměna displeje. Rozhodně tedy doporučuji neponechávat nic náhodě a chránit displej ideálně tvrzeným sklem. Jenže které tvrzené sklo vybrat? Na trhnu jich je opravdu spousty. Pokud vám padá iPhone velice často z ruky, máme pro vás tip na ochranné sklo, které si zamilujete.

Které tvrzené sklo na iPhone zvolit?

Jednoznačně nejlepší ochranné sklo na iPhone které můžete pořídit je 3D Tvrzené sklo PREMIUM, které pokrývá kompletně celý povrch displeje a po jeho nalepení skoro ani nepoznáte, že na displeji nějaké ochranné sklo nalepené je. Pokud vám ovšem iPhone padá z ruky často, investovat do nového prémiového skla každý týden by se moc nevyplatilo. Pro uživatele, kterým padá iPhone často z ruky je tu tvrzené sklo s doživotní zárukou.

Jak doživotní záruka na tvrzené sklo funguje?

Zakoupit tvrzené sklo na iPhone s doživotní zárukou můžete buď přímo na kamenné prodejně Tvrzenýsklo.cz, nebo také online prostřednictvím eshopu. Na prodejně vám bude sklo rovnou na iPhone zdarma aplikováno, pokud si ho objednáte přes e-shop, aplikaci budete muset zvládnout doma sami, ale nebojte se, není to nic, co byste neměli zvládnout. Jak správně sklo aplikovat se můžete podívat v přiloženém videu pod tímto odstavce.

Pokud dojde k rozbití tvrzeného skla s doživotní zárukou, stačí se zastavit na kamenné prodejně a nechat si za poplatek 59 korun nechat nalepit sklo nové. Takto můžete využívat výměnu ochranného skla v případě jakéhokoliv poškození, klidně každý týden. Nejste-li z Prahy, stačí napsat na email uvedený na webu, k e-mailu přiložit fotografii poškozeného skla nalepeného na iPhonu a obratem budete informování o další postupu (kam uhradit poštovné apod.)

Velkou výhodou tvrzeného skla s doživotní zárukou je především kompatibilita se všemi ochrannými kryty. Průhledné zpracování, oleophobická vrstva na povrchu a mírně zaoblené horní hrany. Nedochází tak k poškrábání bříšek prstů při používání iPhonu. Součástí balení s tvrzeným sklem jsou samozřejmě čistící hadříky, kterými nezapomeňte displej před aplikací očistit.

Pokud vám iPhone padá často z ruky a nechcete investovat pořád do nového ochranného skla, tvrzené sklo s doživotní zárukou je pro vás tou nejlepší volbou. 

Pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem je připravený speciální slevový kód LSA, díky kterému získáte 20% slevu na celý nákup.

Tvrzené sklo na iPhone

Dříve jsme pro vás napsali:

Dnes nejčtenější

.