Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Tvrzené sklo na iPhone s doživotní zárukou? Žádný problém! Tvrzené sklo se stalo nedílnou součástí každého displeje iPhonu. Jedná se o nejlepší způsob, jak displej iPhonu ochránit proti poškození.

Výměna displeje se může prodražit

Tvrzené sklo má za úkol ochránit displej iPhonu proti jakémukoliv poškození. Nečekaný pád a následné poškození displeje je nákladnější, než investice do nového Tvrzeného skla, přesto je tu možnost ušetřit i při poškození ochranného skla.  Tvrzené sklo na iPhone s doživotní zárukou. Pokud by nedej bože došlo k poškození displeje, můžete využít výměny displeje iPhonu na počkání, kde máte zaručenu práci pouze s originálními displeji. Nemusíte se tak obávat nekvalitního náhradního dílu a následných reklamací.

Tvrzené sklo  na iPhone s doživotní zárukou

Abyste se ovšem vyhnuli i výměně displeje, je potřeba displej pořádně ochránit. Jedním z těch nejlepších řešení může být Tvrzené sklo na iPhone s doživotní zárukou. Jedná se o možnost výměny skla kdykoliv, kdy se Vám poškodí. Například Vám upadne iPhone na zem a poškodí se ochranné sklo, vezmete iPhone do ruky a zajdete si na prodejnu pro nové. Nechat si vyměnit Tvrzené sklo za nové je možné i pomocí České pošty, nebo Zásilkovny.

Tvrzené sklo - iPhone - Příslušenství - LSA

Jak proces výměny skla za nové probíhá?

Velice jednoduše. Opravdu stačí přijít na prodejnu / napsat email v případě potřeby doručení nového skla prostřednictvím některého z dopravců a my Vám na počkání, vyměníme sklo za nové! Celý proces je zpoplatněn pouze symbolickým poplatkem 59 korun, který pokryje aspoň část nákladů na čas při obstarávání výměny a nové sklo, které dostanete. Nechat si takhle vyměnit sklo za nové můžete klidně stokrát, ikdyž to se opravdu ještě nestalo, aby někomu padal iPhone tak často z ruky.

Stačí tedy zakoupit Tvrzené sklo na iPhone s doživotní zárukou a následně už pouze chodit v případě poškození skla na prodejnu, nebo psát emaily a za poplatek pouhých 59 korun vždy obdržet nové a nové sklo. Navíc v rámci výměny Vám samozřejmě i nové sklo ZDARMA nalepíme! 

Tvrzená skla s doživotní zárukou zakoupíte již od 319 korun se slevovým kódem LSA. Pokud totiž zadáte při dokončení objednávky v prvním kroku v košíku slevový kód LSA, získáte 20% slevu na celou objednávku! Tvrzená skla na iPhone s doživotní zárukou můžete koupit ZDE!

Kde se prodejna s Tvrzenými skly a iPhone Servisem nachází?

Kamenná prodejně se nachází v ulici Ostrovského 32, Praha 5. Přibližně 250 metrů od stanice Metra B – Anděl. Parkování je možné na zásobování České Pošty, asi 30 metrů od prodejny. Autobusová zastávka přímo naproti prodejně: Ženské domovy. Pokud byste se nemohli dostavit v otevírací době, můžete se domluvit a je možné individuální otevření prodejny.

iPhone-8-tvrzeny sklo FB

Dnes nejčtenější

.