Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ochranné tvrzené sklo se stalo pro většinu uživatelů iPhonu jeho nedílnou součástí. Chrání Váš displej proti poškození a šetří Vaší peněženku. Výhod má tvrzené sklo hned několik, těmi nejdůležitějšími jsou dokonalá průhlednost, perfektní ochrana, snadná aplikace a stejná citlivost doteku, jako kdyby tvrzené sklo na displeji nainstalované nebylo! Jenže ochranná tvrzená skla mohou být v rukách některých uživatelů víceméně spotřebním zbožím. Právě pro tyto uživatele je tu akce Ochranné Tvrzené sklo na iPhone s doživotní zárukou

V čem spočívá výhoda doživotní záruky?

Pokud si zakoupíte ochranné tvrzené sklo s doživotní zárukou, kromě klasické faktury dostanete také záruční list, který Vám následně poslouží při výměně starého skla za nové! Stačí tedy objednat tvrzené sklo s doživotní zárukou, aplikovat jej na mobil a v případě jakéhokoliv poškození kontaktovat prodejce ( Tvrzenýsklo.cz ) a požádat o nové sklo. Výměna stojí pouhých 59 korun! A můžete o ní požádat víceméně kdykoliv, do nekonečna.

Kde je možné ochranné tvrzené sklo s doživotní zárukou zakoupit?

Tvrzená skla s doživotní zárukou je možné zakoupit na e-shopu Tvrzenýsklo.cz, nebo přímo na prodejně v ulici Jaromírova 34, Praha 2, 128 00 na zastávce tramvaje Svatoplukova.

Navíc pro čtenáře magazínu LetemSvětemApple je připraven slevový kód LSA, díky kterému získají 20% slevu z nákupu!

dozivotni zaruka tvrzeny sklo
Recenze Epico Glass 3D FB

Dnes nejčtenější

.