Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Víte, jaká je nejnáchylnější část iPhonu na poškození? Displej. Nejpoužívánější část iPhonu je zároveň nejnáchylnější částí na poškození. Proto nesmíme zapomínat na správné ochranné prvky, bez kterých by se mohl váš iPhone velice snadno poškodit. Displeji jednoznačně nejvíce prospívá ochranné Tvrzené sklo na iPhone. Zadní části zase některý z odolnějších ochranných krytů na iPhone.

Ochranné Tvrzené sklo na iPhone

Ochranné Tvrzené sklo se stará o bezpečí displeje iPhonu. Tvrzené sklo má za úkol při pádu či nárazu absorbovat náraz, aby se displeji nic nestalo. Proto se velice často stává, že při pádu dojde k poškození Tvrzeného skla. Při poškození ochranného skla ihned nemusíte běžet koupit nové, přesto se některým uživatelům rozbité sklo příliš nezamlouvá, ale nechtějí investovat příliš velké částky do nového Tvrzeného skla. Ideálním řešením je tak Tvrzené sklo s doživotní zárukou.

Tvrzeny sklo 18 FB

Tvrzené sklo s doživotní zárukou

Tvrzené sklo na iPhone s doživotní zárukou funguje na principu jednoduché výměny skla při jakémkoliv poškození. Pokaždé když rozbijete Tvrzené sklo, stačí se zastavit na kamenné prodejně a zde Vám bude za poplatek pouhých 59 korun nainstalováno ochranné sklo nové. Pro nové sklo se takto můžete zastavit klidně 100x. Tvrzené sklo s doživotní zárukou není problém poslat i po celé České a Slovenské republice. Výměna za nové sklo probíhá také po obou zmíněných zemích. V 59 korunách je zahrnuto i nalepení skla na počkání. Tvrzená skla jsou neustále skladem, takže se pro nové sklo můžete kdykoliv zastavit bez objednání!

Tvrzené sklo s doživotní zárukou koupíte od 399 korun pomocí následujícího odkazu!

Ideální parťák o Tvrzenému sklu s doživotní zárukou

K Tvrzenému sklu byste neměli zapomínat ani na pořádný ochranný kryt na iPhone. Ochranné kryty chrání zbylou část iPhonu a jsou neméně důležité. Existuje hned několik typů krytů, ale mezi ty, které nejlépe ochrání Váš iPhone patří jednoznačně gumové kryty. Gumové kryty dokáží utlumit náraz a předejít tak poškození iPhonu. Pokud nechcete, aby kryt příliš zastínil design iPhonu, můžete zvolit některý z tenkých, gumových, průhledných krytů.

Tvrzená skla, ochranné kryty a další příslušenství nejen na iPhone naleznete v obchodě Tvrzenýsklo.cz – Kamenná prodejně na adrese: Ostrovského 32, Praha 5.

Slevový kód pro všechny čtenáře magazínu LetemSvětemApplem je LSA. Pokud zadaté tato tři písmenka v prvním objednávkovém kroku, získáte 20% slevu na celý nákup.

Tvrzené sklo LSA rozměry
Tvrzené sklo LSA rozměry

Dnes nejčtenější

.