Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Riziko poškození displeje iPhonu je při pádu opravdu vysoké. Navíc výměna displeje u iPhonu se může u novějších modelů pořádně prodražit. Jak tedy nejlépe ochránit displej, pokud Vám iPhone opravdu často padá?

Jaké ochranné sklo na iPhone zvolit?

Pokud jste uživatel, kterému iPhone příliš často nepadá, nebo spíš vůbec, dává si při zacházení pozor a nepotřebuje tak výměnu ochranného skla řešit každý měsíc, doporučujeme zvolit některé z lepších tvrzených skel s označením 3D. Jsou to skla, které nejen že dobře chrání displej iPhonu až do kraje, ale navíc skvěle vypadají. Jste-li ovšem uživatelem, kterému iPhone pomalu každý den upadne, doporučujeme rozhodně zvolit Tvrzené sklo s doživotní zárukou. Proč právě s doživotní zárukou?

Přestože se nejedná o Tvrzené sklo, které by neslo označení „3D“ a pokrývalo by kompletně celý displej (zaoblené hrany), jeho výhody najdete úplně někde jinde. Dokonale pasuje s každým ochranným krytem. Právě díky menším rozměrům si můžete toto sklo pořídit k jakémukoliv ochrannému obalu, aniž byste se museli obávat, že bude docházet k nadzvedávání a odlepování ochranného skla. Čistá průhlednost a tloušťka 0,26mm. Po nalepení Tvrzeného skla s doživotní zárukou tak skoro ani nepoznáte, že na displeji nějaké sklo nalepené je. I přes tloušťku pouhých 0,26mm dosahuje ochranné sklo odolnosti 9H!

Velice snadná instalace. U starších iPhonů, jako je například iPhone SE se sklo lepí jedna báseň, u novějších je aplikace tvrzených skel obecně těžší, Tvrzené sklo s doživotní zárukou si ovšem můžete dokonale vycentrovat podle zobrazovací plochy displeje. Nemůže se Vám tak stát, že byste aplikaci pokazili. Nevěříte si na nalepení? Stavte se na přímo na kamenné prodejně Tvrzenýsklo.cz a nechte si sklo zdarma nalepit.

Jak funguje doživotní záruka?

Princip doživotní záruky se vztahuje na JAKÉKOLIV POŠKOZENÍ. Tedy i na mechanické poškození, kdy Vám iPhone upadne, ochranné sklo praskne a vy byste si v normálním případě museli jít koupit za plnou cenu nové. U Tvrzeného skla s doživotní zárukou stačí zaplatit pouze poplatek 59 korun za výměnu a dostanete sklo úplně nové. Pokud nejste z Prahy, nezoufejte, po poškození je možné nové Tvrzené sklo zaslat kamkoliv po celé České republice, stačí uhradit navíc poštovné předem. Jak to tedy funguje?

Při použití kamenné prodejny:

  1. Zakoupíte si některé Tvrzené sklo s doživotní zárukou zde.
  2. Nalepíte si ho, nebo si ho zdarma necháte nalepit na kamenné prodejně Tvrzenýsklo.cz
  3. Při používání došlo k poškození, vy se zastavíte na kamenné prodejně a za 59 korun Vám bude nalepeno nové sklo, takto můžete dorazit na výměnu klidně 100x

Při objednání a doručení online:

  1. Zakoupíte si některé Tvrzené sklo s doživotní zárukou zde.
  2. Bude Vám doručeno, sami si ho dle návodu níže aplikujete na svůj iPhone
  3. Při používání dojde k poškození, vy poškozené a nalepené Tvrzené sklo na iPhonu vyfotíte, a zašlete na email s informacemi, kam chcete nové Tvrzené sklo zaslat
  4. Obratem obdržíte informace, kam uhradit poštovné + poplatek 59 korun, po přijetí částky Vám bude zasláno nové Tvrzené sklo – poškozené sklo NEMUSÍTE zasílat zpět

Sleva pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem

Na závěr je připravený slevový kód: LSA, díky kterému získáte slevu 20% na veškeré příslušenství z eshopu Tvrzenýsklo.cz – Slevový kód je možné uplatnit v prvním kroku nákupního košíku.

Dnes nejčtenější

.