Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ruku na srdce. Komu již někdy upadl telefon na zem? Troufám si říci, že každý s tím má již nějakou zkušenost. Pokud ovšem stále patříte mezi tu skupinku lidí, kterým telefon ještě neupadl, tak byste měli zbystřit. První pád může být zároveň i ten poslední a smrtící, jelikož oprava displeje u takového iPhonu se může vyšplhat až na několik tisíc.

Ochraňte váš iPhone s kvalitním tvrzeným sklem s doživotní zárukou na jeho poškození. Eshop www.VSEPROIPHONY.cz nabízí nově možnost zakoupení tvrzených skel, které vám při každém pádu, poškození nebo špatném nalepení vymění za zbrusu nový kus!

Tvrzené sklo s doživotní zárukou je velmi tenké a vyrobené z kvalitních materiálů, které zmírní, či dokonce zamezí škody na telefonu při jeho pádu. Jeho odolný povrch zabrání poškrábání a rozbití displeje vašeho telefonu. Navíc nezanechává žádné bublinky a proto je jeho instalace velmi jednoduchá a snadná. V balení naleznete suché i mokré hadříky pro odmaštění a vyčištění displeje před aplikací samotného tvrzeného skla. Záruka se vztahuje na výměnu odolného tvrzeného skla při jeho rozbití, prasknutí nebo neodborném nalepení. Nepřenáší se na jiný mobilní telefon a končí v případě prasknutí LCD displeje nebo dotykové vrstvy. V případě, že dojde k poškození odolného tvrzeného skla Vám bude odolné tvrzené sklo vyměněno za nové! Více o doživotní záruce čtěte prosím u jednotlivých produktů.

Chcete ochránit svůj iPhone, ale nepotřebujete doživotní záruku na výměnu poškozeného zboží za nové? Zakupte si stejně kvalitní, ale levnější tvrzené sklo bez doživotní záruky přes tento odkaz.

vseproiphony sklo

Veškeré zmíněné produkty můžete zakoupit na eshopu VšeproiPhony.cz, kde navíc obdržíte poštovné zdarma při objednávce v minimálně hodnotě 555,-Kč a slevu 10% na váš celý nákup – pro uplatnění stačí do objednávky zadat slevový kód “FREE10” a sleva se automaticky přičte.

PopSocket vseproiphony 3
tvrzena skla vseproiphony FB

Dnes nejčtenější

.