Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Je obecně známo, že tvrzené sklo je jednoznačně nejlepší ochranou pro displej Vašeho iPhonu, iPodu či iPadu. Oproti ochranné fólii je tvrzené sklo tlustší (0,26mm), mnohem snáze se instaluje (nezanechává bubliny) a díky tvrdosti 9H chrání displej nejen proti poškrábání, ale také proti drobným nárazům.

rovnaskla

Průhledná rovná tvrzená skla

Klasické průhledné, rovné tvrzené sklo je levnější variantou, která je oblíbená především u uživatelů s velkými obaly, chránící zadní stranu a hrany iPhonu. Pokrývá pouze rovnou část displeje, ovšem nemusíte se bát ostrých hran, horní hrany tvrzeného skla jsou mírně zaoblené, takže prst po skle krásně sklouzne. Výhodou je také zachování funkce ForceTouch a velice nízká cena.

Klasické rovné tvrzené sklo můžete zakoupit na všechny typy iPhonů a iPadů již od 135 korun v eshopu www.tvrzenysklo.cz – při dokončení objednávky nezapomínejte vyplnit kolonku „voucher“ třemi písmenky – LSA. Jedná se o 20% slevu na celou objednávku pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem.

3D zaoblená tvrzená skla

Zaoblená tvrzená skla, jinak taky 3D skla, jsou ochranná skla pro iPhony 6 a novější (mimo SE), která disponují zahnutými hranami a pokrývají tak i zaoblené hrany displeje. V zobrazovací části displeje 3D skla disponují průhledným, tvrzeným sklem o tloušťce 0,26mm a tvrdostí 9H, nezobrazovací plochu poté pokrývá tenký, pružný plast, jenž chrání zbylou část displeje.

3dtvrzenaskla

Nenechte si ujít akci na tvrzená 3D skla pro iPhone 7 a 7 Plus, které jsou nyní za cenu skel na iPhone 6/6S a 6 Plus/6S Plus.  Tvrzená 3D skla zakoupíte na eshopu www.tvrzenysklo.cz již od 239 korun. Navíc při objednávce nad 550 korun získáváte poštovné ZDARMA! Nezapomeňte vyplnit slevový kód LSA pro získání 20% slevy z celé objednávky!

Aplikace skla na displej je velice snadná…

Aplikace skla je stejně snadná jako u průhledných rovných skel. V balení naleznete dva hadříky označení čísly 1 a 2. Nejdříve očistíte displej hadříkem číslo 1, který je napuštěn speciálním čistícím prostředkem. Poté usušíte displej hadříkem číslo dva. Následně vezmete ono tvrzené sklo, sloupnete ochrannou fólii a přiložíte na displej. Sklo automaticky přilne k jeho povrchu.

tvrzena-skla

Dnes nejčtenější

.