Zavřít reklamu

Před pár dny jsme vás na našem magazínu informovali o tom, že Telekom na Slovensku rozdává různá vánoční překvapení. Stačí, abyste přešli do aplikace tohoto slovenského operátora, a poté si vylosovali vaši cenu. Získat jste tak mohli například 1 TB dat na měsíc zdarma, slevu 5 euro či třeba předplatné HBO GO. V té době nebylo prozatím jisté, zdali nějakou podobnou akci nabídne i český T-Mobile. Dnes už však odpověď na tuto otázku známe – i český T-Mobile si pro své zákazníky připravil překvapení. Není tedy tak rozmanité jako u našich sousedů, získat každopádně můžete neomezená data na celý prosinec zdarma.

Jak získat neomezená vánoční data od T-Mobile

V případě, že patříte mezi zákazníky operátora T-Mobile, tak vás zajisté zajímá, jakým způsobem můžete neomezena data zdarma na celý prosinec aktivovat. Hned na začátek je však nutné říct, že tato vánoční akce je k dispozici jen k balíčkům Mobilní internet Extra a Mobilní internet Extra Nastálo. Do konce listopadu si tak stačí pořídit jakoukoliv variantu z těchto balíčků, klidně tu nejlevnější v podobě 1 GB internetu navíc za 79 korun, respektive 69 korun. Po aktivaci bude stačit v prosinci přejít do aplikace a neomezená data na celý měsíc pouze potvrdit. Postup pro aktivaci balíčku a získání mobilních dat na prosinec zdarma je následující:

  • Prvně je nutné, abyste se na vašem iPhonu přesunuli do aplikace Můj T-Mobile.
  • Jestliže nejste přihlášení, tak se prostřednictvím čísla (či jinak) přihlaste.
  • Následně po přihlášení klepněte v přehledu nahoře na vaše číslo.
  • Poté v horní části pod vaším jménem klepněte na dlaždici Balíčky.
  • Ve spodní části obrazovky se zobrazí menu, kde v sekci Datové balíčky klepněte na Opakované či Jednorázové.
  • Opakované: aktivujete si balíček Mobilní internet Extra Nastálo, tj. bude se každý měsíc automaticky obnovovat. Nejlevnější možnost vychází na 69 korun.
  • Jednorázové: aktivujete si balíček Mobilní internet Extra, který je jednorázový. Nejlevnější možnost vychází na 79 korun.
  • Po vybrání balíčku stačí, abyste na něj klepnuli, a poté stiskli dole Koupit.
  • Nakonec stačí za balíček dat zaplatit platební kartou.

Pomocí výše uvedeného způsobu si tedy můžete zařídit neomezená vánoční data na celý prosinec zdarma, potažmo za cenu aktivace 1 GB mobilních dat. Jedná se o výhodnou nabídku, se kterou T-Mobile přichází jen párkrát do roka, naposledy jsme se jí dočkali při letních prázdninách. Nutno zmínit, že v rámci aplikace Můj T-Mobile můžete každopádně získat další výhodné slevy a nabídky. K dispozici je například Nadílka od T-Mobile, ve které si postupně až do Vánoc můžete otevírat různé slevy a výhodné nabídky, popřípadě si můžete nechat zobrazit různé nabídky od partnerů T-Mobile. Přihlásit se můžete i do vánoční soutěže o Apple Watch Series 7 a další. Aplikace Můj T-Mobile jinak slouží ke správě vašich tarifů, balíčků a dalších záležitostí spojených s vaším číslem.

Dnes nejčtenější

.