Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry pro watchOS, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se ale může stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

InfoGraphic and Poster Creator

O slevě na aplikaci InfoGraphic and Poster Creator jsme vás už před časem informovali. Tentokrát to ale vývojář posunul na zcela novou úroveň, jelikož program nabízí ke stažení zcela zdarma. Tento nástroj je pak konkrétně určen například pro tvorbu plakátů, infografik, letáků a pozvánek, kdy nabízí více než 400 skvělých šablon pro snadnou tvorbu. Aplikace je zároveň dostupná i na Apple Watch.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Bit Journey

Hra Bit Journey je primárně určena pro iPhone či iPad. Jedná se o zábavný akční titul s otevřeným světem, který nikdy nekončí a vy jej tak můžete neustále prozkoumávat. Planetu Zemi se totiž snaží zotročit nejrůznější monstra, která musíte vy porazit. V rámci verze pro Apple Watch se pak můžete starat o vaše mazlíčky a pomocníky, respektive jim poskytovat pravidelné jídlo, trénovat je a zlepšit tak jejich efektivitu ve hře.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Mini Watch Games 24-in-1

Není žádným tajemstvím, že se na jablečných hodinkách Apple Watch dají hrát různé hry. Zakoupením balíčku Mini Watch Games 24-in-1 si zpřístupníte 24 parádních miniher, které si následně můžete zahrát na zmiňovaných hodinkách. Jak hry vypadají si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.