Zavřít reklamu

Očekávání okolo nové Apple TV jsou skutečně značná a v současné době se již pomalu ale jistě začíná blížit datum, kdy lze představení této novinky očekávat. Server Financial Times napojený na velmi kvalitní zdroje zveřejnil ve svém článku informaci, podle které nabídne Apple TV skutečně podporu pro aplikace a hry. Ostatně blížící se vydání nového modelu může snadno vydedukovat každý čtenář již na základě toho, že někteří velcí prodejci elektroniky v USA začali přidávat k současnému modelu zdarma 25$ iTunes gift card určenou pro nákupy na iTunes Store. To však na druhou stranu popírá velmi dobře informovaný novinář Jim Dalrymple ze serveru loopinsight.com, který tvrdí, že reklamní akce společnosti Apple nemusí mít žádnou spojitost s příchodem nové Apple TV.

„Významně přepracovaný hardware přinese podporu pro hry, které jsou populární zábavou na iPhonech a iPadech, stejně jako podporu dalších nových funkcí, které mohou poprvé v historii nabídnout App Store přímo na televizoru. Vydání Apple TV bylo odloženo z konce loňského roku a nyní je v situaci, kdy ji může Apple vydat v podstatě kterýmkoli dnem,“ uvedl zdroj Financial Times

Podle dostupných informací má Apple TV v současné době již zpoždění a Apple plánoval novou verzi představit během podzimu loňského roku. To se však nepodařilo a tak musíme ještě stále čekat. Bloomberg uvedl, že Apple připravuje pravděpodobně uvedení Apple TV na letošní duben s tí, že s uvedením na trh, však musíme počítat až později v letošním roce. Toto tvrzení se však okamžitě setkalo s negací od dobře informovaných novinářů a médií, která tvrzení Bloombergu popřela. Podle dalších pověstí pak nová Apple TV nabídne kromě podpory her a aplikací také kombinaci Apple TV a Airport Express, tedy kombinaci rozšířeného set-top boxu a routeru.

apple-tv-e1331790032237

Dnes nejčtenější

.