Zavřít reklamu

V minulých dnech jsme si pro vás, naše věrné čtenáře, připravili návody na to, jak sledovat dnešní jablečnou konferenci z jakékoliv platformy. My v redakci už nedočkavě odpočítáváme poslední hodiny, minuty a sekundy a věřím, že někteří z vás také. Prozatím stále visí otazníky nad tím, co všechno má jablečná společnost v plánu představit. Mluví se o Apple Watch Series 6 a novém iPadu Air, na iPhony však můžeme s největší pravděpodobností zapomenout. Čeho všeho se dnes dočkáme ví prozatím doopravdy jen Apple – již za malou chvíli to ale budeme schopni společně zjistit.

Pojďme si tedy společně připomenout, jak dnešní Apple Event sledovat z jakékoliv platformy. Ať už se tuto konferenci chystáte sledovat z Apple zařízení, nebo například z Windowsu nebo Androidu, máte tu možnost. Stačí se pomocí odkazů níže jednoduše přepnout na takový článek, který je určený pro vaši platformu:

Na závěr jen zmíním nějaká fakta, která by vás mohla zajímat a v případě, že se na konferenci chystáte dívat, byste je měli vědět. Zářijový Apple Evnet se letos, vzhledem ke koronavirové situaci, koná pouze online, bez fyzické účasti médií a novinářů. Tak jako tak se ale konference bude pro online diváky odehrávat z Apple Parku z Divadle Steva Jobse. Celá konference započne již dnes, tzn. 15. září 2020 v 19:00 našeho času.

Samozřejmě nesmím zapomenout zmínit, že již během konference a po ní se na Letem světem Applem můžete těšit na články, ve kterých najdete přehled všech důležitých novinek. Články bude opět připravovat množství redaktorů tak, aby vám žádná novinka neutekla. Budeme velice rádi, když budete stejně, jako každý rok, sledovat zářijový Apple Event společně s Letem světem Applem!

Apple oznámil, kdy představí iPhony 12
Zdroj: Apple

Dnes nejčtenější

.