Zavřít reklamu

Mnoho jablečných nadšenců nevěřilo, že bychom se letos mohli dočkat zářijové konference, a to především kvůli zpomalení vývoje v důsledku pandemie koronaviru. Pravdou ale je že se v rámci tohoto Apple Eventu s největší pravděpodobností nedočkáme tradičního představení nových iPhonů jako to bylo v minulých letech. Co se týče představení nových produktů, tak prozatím totiž není jisté vůbec nic. Nejvíce se mluví o příchodu Apple Watch Series 6 společně s novým iPadem Air, rozhodně nás ale za slovo neberte. Podrobnosti ví prozatím stále jen samotná jablečná společnost, a pokud byste chtěli zjistit, s čím přijde, tak nezbývá nic jiného, než se na Apple Event dívat s námi. Letošní zářijová konference je naplánovaná přesně na 15. září od 19:00. Jak tedy sledovat Apple Event na Windows?. Dočkáme se i představení iPhone 12?

Pokud se i vy nemůžete letošní zářijové konference dočkat a odpočítáváte poslední dny, hodiny a minuty, tak vás s největší pravděpodobností vás zajímá, kdy a kde se na živé představení budete moct dívat. Nutno podotknout, že ani v případě této konference není možná fyzická účast novinářů a médií, probíhat však bude klasicky v Apple Parku v Divadle Steva Jobse. To znamená, že jsme naprosto všichni odkázání na sledování živého přenosu – v tomto článku se dozvíte, jak jej můžete sledovat na Windows.

Apple Event na Windows

Díky zkušenostem z minulých let už můžeme pevně říct, že živé přenosy od společnosti Apple můžete bez problémů sledovat i na konkurenčním operačním systému Windows. Konkrétně jablečná společnost doporučuje pro správný chod používat prohlížeč Microsoft Edge. Stejně dobře však fungují i ostatní prohlížeče, jako je například Chrome nebo Firefox. Jediná podmínka, kterou musí prohlížeč splňovat, je, aby podporoval MSE, H.264 a AAC. K živému přenosu se dostanete pomocí tohoto odkazu. Sledovat můžete událost i na YouTube zde.

Apple Event na zařízeních od Apple nebo na Androidu

  • Jak sledovat živý přenos Apple Eventu na Apple zařízeních

V průběhu následujících dní vydáme na našem magazínu návod, pomocí kterého zjistíte, jakým způsobem bude možné letošní zářijový Apple Event sledovat na operačním systému Android. Pokud o tyto informace nechcete přijít, tak rozhodně náš magazín sledujte i nadále!

Apple oznámil, kdy představí iPhony 12
Zdroj: Apple

Dnes nejčtenější

.