Zavřít reklamu

Společnost Apple před malou chvílí představila na své Keynote s názvem Time Flies nový iPad 8 a iPad Air 4. generace. Nové příslušenství k těmto novinkám na sebe v oficiálním e-shopu jablečné společnosti pochopitelně nenechalo dlouho čekat. Pojďme se na nové kryty podívat podrobněji.

Novopečení majitelé iPadu 8. generace mohou svůj tablet obléknout do krytu Smart Cover. Ten je k dostání v námořnicky modré, kypersky zelené, citrusově růžové, kaktusově zelené, příbojově modré, pískově růžové, bílé a černé. Kryt Smart Cover je vyroben z jediného kusu polyuretanu, při otevření iPad probudí a při zavření naopak uspí. Přední část Smart Coveru může posloužit jako praktický stojánek pro sledování videí, psaní nebo videohovory. Kryt Smart Cover pro iPad 8. generace je k dostání na webu Applu za 1390 korun.

Na webu Applu je k dostání také kryt Smart Folio pro iPad Air 4. generace. Smart Folio je k dispozici v barevných variantách námořnicky tmavomodrá, kypersky zelená, citrusově růžová, bílá a černá. Podobně jako Smart Cover je možné přední část krytu Smart Folio využít jako variabilní stojánek, kryt je vyroben z odolného polyuretanu. Při zavření iPad uspí, při otevření ho naopak probudí. Kryt Smart Folio pro iPad Air 4. generace seženete na webu Applu za 2290 korun.

Dnes nejčtenější

.