Zavřít reklamu

Práce z domova je poslední dobou pro řadu lidí novým standardem. Se změnou pracovního prostředí se pojí i nutnost používat specifické nástroje pro komunikaci s kolegy a nadřízenými – jedním z těchto nástrojů je platforma Slack. Majitelé AirPodů Pro od Applu ale v nedávné době zaznamenali v souvislosti s komunikací na Slacku jednu nepříjemnost – jablečná bezdrátová sluchátka jsou v rámci této platformy prakticky nepoužitelná. Stížnosti na tento jev se objevují napříč internetovými diskuzními fóry, zabývá se jimi nejedno vlákno na platformě Reddit.

Uživatelé ve zmíněných fórech hlásí problematické fungování AirPodů Pro na Slacku jak v případě Macu, tak i v případě iOS zařízení. Po připojení k iPhonu nebo iPadu se podle tvrzení těchto uživatelů při volání ozývá hlasité klikání. „Právě jsem dostal AirPods Pro k použití v kanceláři. Ukázalo se, že fungují ve všech případech kromě volání ve Slacku,“ uvádí jeden z uživatelů, a dodává, že zatímco v případě použití u Slacku pro iOS se ve sluchátkách ozývá hlasité klikání, na Macu zvuk vůbec nefunguje. Vypadá to, že zmíněné problémy se týkají pouze sluchátek AirPods Pro – majitelé standardních AirPodů tyto potíže v souvislosti s používáním Slacku nehlásí.

Slack v nedávné době aktualizoval svou aplikaci pro iOS. Tvůrci aplikace potvrzují, že se v aplikaci objevily problémy s voláním a Bluetooth připojením. V poznámkách k aktualizaci společnost uvádí, že uživatelé, kteří používají Bluetooth příslušenství, mohou ve svých sluchátkách slyšet hlasitý zvuk. Uvádí, že se jedná o chybu, která by již měla být opravena. Pokud jste tedy i vy zaznamenali při používání aplikace Slack problémy se zvukem ve sluchátkách, zkuste v App Store aktualizovat aplikaci na nejnovější verzi. V Nastavení -> Obecné -> Informace se ujistěte, že na vašich AirPodech běží nejnovější verze firmwaru (AirPody musí být v tomto případě připojené k vašemu iOS zařízení). Pokud jste svá bezdrátová sluchátka od Applu delší dobu nepoužívali nebo máte naopak nový pár, proveďte opětovné spárování. Používáte Slack na některém ze svých jablečných zařízení? Zaznamenali jste problém s fungováním AirPodů?

Dnes nejčtenější

.