Zavřít reklamu

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že příchod nové generace sluchátek AirPods je na spadnutí. Tvrdí to alespoň leaker Jon Prosser, který před nedávnem odhalil například přesné datum příchodu iPhonu SE spolu s jeho cenou, názvem, barvami či úložnými kapacitami. Prosser sice o sluchátkách zatím žádné detaily neprozradil, o jejich další poodhalení se nicméně dnes v noci postaral asijský portál DigiTimes, který se pyšní zdroji přímo v dodavatelském řetězci Applu. 

Podle DigiTimes budou mít nové AirPods, které Apple světu zřejmě ukáže už příští měsíc, naprosto stejný design jako dražší AirPods Pro. Oproti nim však nenabídnou aktivní potlačení okolního hluku či režim propustnosti, takže budou fungovat de facto jen jako klasické AirPods. Díky tomu tak u nich bude moci Apple nasadit nižší cenu, díky které by se měla stát sluchátka prodejním hitem a hvězdu AirPods tak ještě povznést. Přesnou částku, za kterou bude novinka prodávaná, však bohužel zatím neznáme. 

Vydání levnější verze AirPods Pro bude uživateli kvitováno nejen díky ceně. Prakticky od příchodu první generace AirPods totiž mnozí z nich volají po tom, aby jim Apple přidal špunty, jelikož jen tento typ sluchátek jim sedí v uších. To se nyní konečně stane, což bude pro prodeje znamenat jediné – po AirPods sáhnou i lidé s “nekompatibilníma ušima”, kterým se za Pro verzi nechtělo dávat více než 7 tisíc korun. V tuto chvíli tak nezbývá než doufat snad už jen v to, že Apple novinku ukáže hned z kraje května. 

Dnes nejčtenější

.