Zavřít reklamu

Novými produkty včera Apple rozhodně nešetřil. Kromě MacBooku Air (2020) a iPadů Pro (2020) totiž světu ukázal i celou řadu nových doplňků, které umožní uživatelům čerstvě představené novinky využít naplno. Patří mezi ně zejména nové barevné varianty Smart Coveru, Smart Folia a Smart Keyboard Folia pro iPady. 

Spolu s novými barevnými variantami řemínků pro Apple Watch a krytů pro iPhony 11 a 11 Pro začal Apple prodávat i veškeré výše zmíněné příslušenství právě v těchto barvách.  Nově si tak můžete zakoupit příslušenství k iPadům v kaktusově zelené či příbojově modré variantě. V případě Smart Keyboard Folia nicméně vsází Apple stále na osvědčenou černou, stejně jako u své nové Magic Keyboard. 

Ceny příslušenství zůstávají zachovány na stejných cenách jako předtím. Pokud tedy sháníte Smart Cover pro iPad mini, připravte si 1190 korun. V případě Smart Folia na 11” iPad Pro nové generace zaplatíte 2290 korun, respektive 2890 korun v případě 12,9” varianty, za Smart Cover na iPad 7. generace a iPad Air 3. generace zaplatíte 1390 korun, Smart Keyboard Folio pro iPady Pro nové generace vychází na 5290 korun u 11” varianty a na 5890 korun u 12,9” varianty. 

Dnes nejčtenější

.