Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nacházíme se v moderní době, ve které máme k dispozici řadu chytrých zařízení a perfektní možnosti. Jak je tomu ale zvykem, téměř žádné chytré zařízení se neobejde bez svého příslušenství. Na dnešním trhu se samozřejmě nachází široká škála těch nejrůznějších prodejců, ze kterých si stačí už jen vybrat. Pokud si ale s výběrem nedokážete poradit, poté vám můžeme doporučit nově spuštěný e-shop rfour.sk, který se specializuje výhradně na jablečné telefony.

rfour.sk

Jak jsme uvedli již v úvodu, jedná se o zcela nově otevřený e-shop, který se soustředí na příslušenství pro iPhony. Protože se obchod specializuje výhradně na jablečné telefony, najdete u něj pouze kvalitní produkty, které půjdou ruku v ruce s vaším zařízením. Jedná se navíc o slovenskou značku, což nám dává určitou záruku lokálního prodejce. Za zmínku také určitě stojí, že se obchod snaží nabízet produkty za co možná nejnižší tuzemské ceny a expeduje je v rámci České republiky a Slovenska. Jestli nad tímto obchodem stále váháte, poté rozhodně oceníte fakt, že rfour.sk ke každému nákupu obalu přidává zdarma ochranné sklíčko pro váš telefon.

Ochranné sklo ke krytu jako dárek

Samozřejmostí obchodu je, že nabízí robustní uživatelskou podporu, která vám vždy poradí s vašim nákupem či objednávkou. V nabídce naleznete ochranná skla, kryty, pouzdra, náhradní díly, servisní nástroje, sluchátka, datové kabely, nabíječky a powerbanky, selfie tyče a nejrůznější držáky a stojany.

Dnes nejčtenější

.