Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Pokud hledáte kvalitní a stylový kryt pro váš iPhone nebo AirPods, pak pro vás máme skvělý tip! Právě kryt hraje ve výbavě jablíčkáře nesmírně důležitou roli. Nalijme si totiž čistého vína – jablečné telefony nejsou nejlevnější. Mnohdy navíc stačí jen chvíle nepozornosti a problém může být rázem na světě, například vinou pádu. Před tím se lze jednoduše a levně bránit právě použitím krytu. Už dávno ale neplatí, že by kryt schovával designové krásy iPhonů či AirPods. Jasným důkazem jsou toho skvělé novinky RFOUR.

RFOUR kryt

Populární e-shop RFOUR totiž do své nabídky přidává novou sérii vlastních krytů, které hned na první pohled překvapí svým vytříbeným designem. A je rozhodně z čeho vybírat! K dostání jsou totiž desítky krytů nejrůznějších motivů a je už jen a pouze na vás, který z nich vám padne do oka. Ať už máte raději jednodušší design, abstrakt, nebo naopak veselé motivy, určitě si vyberete.

Stylový kryt pro iPhone zakoupíte zde

Kryt s vlastním designem

Co ale dělat, když se vám žádný motiv nezamlouvá? I takový případ má poměrně jednoduché řešení. E-shop RFOUR vám totiž nabídne možnost vytvoření krytu s vlastním designem, který si můžete navrhnout zcela sami, kompletně dle vašich požadavků a představ. Jak tedy bude výsledný kryt vypadat je už jen a pouze na vás. Můžete použít například vaši oblíbenou fotku, nebo vlastní motiv. I v tomto případě platí, že představivosti se jednoduše meze nekladou. Kryt s vlastním designem je k dispozici pro iPhone a AirPods.

RFOUR kryt

Dnes nejčtenější

.